Een voorbeeld sollicitatiebrief pianoleraar. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief pianoleraar te kunnen gaan schrijven.

Sollicitatiebrief pianoleraar.

Advertentietip

David van der Horst Viandenstraat 62 2874 AL Aalsmeer

Pianostudio Braveau
Vogelenzangstraat 73 6732 HJ Aalsmeer

Aalsmeer, 19 april 2021

Betreft: vacature pianoleraar

Geachte heer, mevrouw,

Ik zag op de website van jullie organisatie dat er een functie van pianoleraar open staat, en aan de hand van deze brief wil ik laten zien dat ik de perfecte kandidaat ben voor deze baan.

Ik zal eerst even kort vertellen wie ik ben. Mijn naam is David van der Horst, ik ben 28 jaar oud en ik woon in Aalsmeer met mijn vriendin Sophie. Ik kom oorspronkelijk uit Venlo waar ik tot het eind van mijn periode aan de middelbare school heb gewoond. Als tiener heb ik samen met een paar vrienden de band genaamd Gizzler opgericht. In eerste instantie speelde ik gitaar, maar toen ik op mijn 16e verjaardag een keyboard kado kreeg, was ik op slag verliefd op toetsinstrumenten.

Ik besloot naar Amsterdam te verhuizen om aan het conservatorium te studeren. Hier heb ik mij gespecialiseerd in het pianospel en alles wat daarbij komt kijken. In eerste instantie begon ik aan de opleiding met het idee mijn muzikale vaardigheden verder te ontwikkelen, maar naarmate ik meer leerde, kwam ik erachter dat het me ook wel leuk leek om zelf les te geven. Zodoende heb ik de mezelf ontwikkeld tot pianoleraar.

Tijdens en na mijn studie heb ik in Amsterdam lesgegeven aan particulieren als zelfstandig ondernemer. Ik heb op die manier tot nu toe goed mijn geld kunnen verdienen, maar inmiddels mis ik uitdaging in mijn werk. Omdat ik bij Braveau les kan geven aan muzikanten in plaats van beginners, zullen mijn kwaliteiten en kennis beter benut kunnen worden.

Ik zou graag op de korte termijn bij jullie langskomen om te tonen wat ik in huis heb, en samen te overleggen wat er mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

David van der Horst

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip