Een voorbeeld sollicitatiebrief kwaliteitscontroleur AGF. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kwaliteitscontroleur AGF sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Waddinxveen, 25 april 2018

Betreft: vacature kwaliteitscontroleur AGF

Geachte mevrouw Roveg,

Met buitengewoon veel belangstelling las ik uw openstaande vacature voor de functie van kwaliteitscontroleur AGF. Ik was bij het lezen van de vacature direct enthousiast en dit heeft mij doen besluiten deze sollicitatiebrief aan u te schrijven. De functie van kwaliteitscontroleur AGF spreekt mij aan omdat het een hele uitdagende en afwisselde functie is. Na het lezen van de openstaande vacature ben ik mij gaan verdiepen in uw bedrijf. Het lijkt mij een enorme uitdaging om bij u als kwaliteitscontroleur AGF aan de slag te gaan mede omdat u al meerdere jaren de kwaliteitscontrole prijs in de wacht heeft gesleept.

In 2009 heb ik mijn MBO diploma behaald en ik ben direct de arbeidsmarkt opgegaan om mij persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en de openstaande functie bij uw bedrijf spreekt mij enorm aan. Na mijn opleiding heb ik niet stilgezeten, ik heb via mijn huidige werkgever meerdere cursussen gevolgd om nog beter het werk van kwaliteitscontroleur uit te voeren. Uw bedrijf is voor mij interessant omdat u met verse producten werkt en hier is kwaliteit van levensbelang.

Als u mij zou vragen over welke competenties ik beschik zou ik u de volgende competenties noemen: analytisch, kritisch, accuraat, onafhankelijk, integriteit en inzicht in de omgeving. Ik werk het liefst zelfstandig als kwaliteitscontroleur, maar ik kan ook goed samenwerken als dit moet. Verder ben ik leergierig en beschik ik over goede communicatieve vaardigheden.

Ik wil graag de uitdaging aangaan om bij uw bedrijf in dienst te treden als kwaliteitscontroleur AGF. In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip