Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker klantenservice Corona testlijn. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief medewerker klantenservice Corona testlijn te kunnen schrijven.

Advertentietip

Henny van der Plas
Peter Benoit laan 58
4598KP  Leerdam
Tel: 06-89576521

GGD de Betuwe
Akkerhof 14
5989PL Heukelen

Leerdam, 15 Januari 2021

Betreft: sollicitatie medewerker klantenservice Corona testlijn

Geachte heer/mevrouw (indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in),
In de krant heb ik uw vacature gevonden waarbij u op zoek bent naar een medewerker klantenservice corona testlijn, graag kom ik voor deze functie in aanmerking.

Eerlijkheidshalve moet ik u bekennen dat ik nog geen ervaring heb als telefonische medewerker klantenservice, maar ik heb al wel ervaring als klantenservice medewerker op gedaan bij een ander bedrijf. Hier heb ik verschillende ervaringen en kennis opgedaan die ik zeker zou kunnen toepassen in deze functie. Ik hoop dan ook dat u mij de kans wil geven om me verder te ontwikkelen en deze ervaring op te doen.

Hetgeen wat mij zo aanspreekt in deze functie is het feit dat je klaar kunt staan voor andere mensen en ze een steuntje in de rug kunt aanbieden. Het menselijk karakter van deze functie past erg goed bij me. Het is een erg uitdagenden en afwisselende functie, waardoor geen enkel gesprek hetzelfde is.

Verder vind ik het erg fijn dat een hele flexibele functie is gezien de vrijheid die geboden wordt. Ik ben vrij om mijn eigen uren in te delen, zolang deze maar vallen tussen 8.00 en 20.00. Hierdoor is het perfect om deze functie tot een succes te brengen.
Ik ben van mening dat deze functie erg goed bij mij past, waardoor het zeker een succes is. Ik ben namelijk erg communicatief- en sociaalvaardig en kan me dus erg goed inleven in de belevingswereld van andere mensen.

Via deze weg hoop ik uw interesse te hebben gewekt en uitgenodigd te worden voor een kennismakingsgesprek waarbij ik mijn motivatie verder kan toelichten en aan kan tonen waarom ik juist zo geschikt ben voor deze baan.
Voor meer informatie over mijn opleiding en ervaringen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt u ook diverse referenties vinden van voorgaande werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(handtekening)

Henny van der Plas

Bijlage CV

Bent u op zoek naar meer zorg sollicitatiebrieven?  Klik dan op deze link voor meer sollicitatiebrieven.

Advertentietip