Een voorbeeld sollicitatiebrief Servicemonteur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Emmen, 08 januari 2018)

Betreft: vacature Servicemonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Sturing)

Naar aanleiding van het lezen van uw advertentie in het Emmense weekblad van 03 januari jl. zou ik graag mijn interesse in de openstaande vacature aan u kenbaar maken via deze sollicitatiebrief. Afgelopen 4 januari jl. heb ik u aan de telefoon gehad en heb ik mijn interesse al aan u kenbaar gemaakt, maar u vertelde mij dat dit per brief zal moeten gebeuren.
In mijn huidige baan als servicemonteur bij het bedrijf all service verzorg ik voornamelijk het onderhoudt bij klanten thuis aan apparaten zoals wasmachines, espresso apparaten en cv installaties. Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit het onderhouden van de apparaten en ik moet er voor zorgen dat de apparaten veilig blijven werken voor de consumenten

Ik solliciteer op de openstaande functie van servicemonteur bij uw organisatie omdat ik toe ben aan een nieuwe werkomgeving waarin ik mezelf ook verder in kan ontwikkelen. Daarnaast ben ik flexibel ingesteld en vind ik het geen probleem om verschillende diensten te draaien.

In mijn werk als servicemonteur ben ik heel strikt, nauwkeurig en klantvriendelijk, dat vind ik als servicemonteur noodzakelijk omdat je bij klanten thuis komt om onderhoud te plegen. Ik werk als servicemonteur voornamelijk zelfstandig en dit vindt ik dan ook geen probleem. Ik vind het wel van belang goede contacten te hebben met mijn mede collega’s om zodoende ervaringen uit te wisselen.

In bijgevoegd curriculum vitae vind u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van storingsmonteur verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip