Een voorbeeld sollicitatiebrief voedingsassistent. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatie voedingsassistent te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

sollicitatiebrief voedingsassistent.

Susanne van der Steeg Laurensstraat 22 7610 EW Zutphen

Woonzorgcentrum Thela
Kruisdonk 94 3045 BN Zutphen

Zutphen, 10 juli 2021

Betreft: sollicitatie voedingsassistent

Geachte heer, mevrouw,

Op de website van Thela zag ik dat er een vacature als voedingsassistent openstaat. Via deze brief wil ik mijn interesse in deze functie met u delen. Ik ben er zeker van dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan jullie team.

Maar alvorens ik dieper op mijn capaciteiten en motivatie inga, zal ik me even voorstellen. Ik heet Susanne van der Steeg, ik ben 28 jaar oud en ik woon met mijn vriend in het centrum van Zutphen. Ik kom oorspronkelijk uit Papendrecht en tot voor kort was ik daar ook werkzaam als voedingsassistent. Nu mijn vriend een baan heeft gevonden in Zutphen en ik op zoek ben naar een nieuw avontuur, is dit het perfecte moment voor een volgende stap. En die stap zou ik graag maken door bij Thela aan de slag te gaan.

In 2012 rondde ik de MBO-opleiding Facilitair Medewerker af in Tilburg, waarna ik gelijk als voedingsassistent aan de slag ging. Inmiddels ben ik 9 jaar aan ervaring en kennis rijker, en is het tijd voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe omgeving. Ik heb de afgelopen 9 jaar bij het Waterloo Ziekenhuis gewerkt als voedingsassistente, en hier heb ik alle fijne kneepjes uit het vak geleerd. Ik miste af en toe echter het persoonlijk contact met de patiënten.

Omdat er zoveel in- en uitloop is, krijg je geen kans om een band op te bouwen met de mensen die je helpt. Ik hecht veel waarde aan het menselijk contact dat bij het beroep van voedingsassistente komt kijken. Daarom weet ik zeker dat ik bij Thela op de goede plek zit.

Ik kom graag bij u langs om mezelf te laten zien en toe te lichten waarom ik de juiste persoon ben voor deze functie.

Met vriendelijke groet,

Susanne van der Steeg

Op zoek naar open sollicitatiebrieven? klik dan hier

Advertentietip