Een voorbeeld sollicitatiebrief webmaster. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatie webmaster te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

sollicitatiebrief webmaster.

Dirk van den Broek Flamingolaan 85 6621 GP Renesse

Muilenvloet Vakantieparken
Dorpssteeg 57 7729 GO Renesse

Renesse, 10 juli 2021

Betreft: sollicitatie webmaster

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik mijn interesse in de functie van webmaster voor jullie website laten blijken. Ik zou graag mijn vaardigheden en expertise aanwenden om jullie website te optimaliseren.

Ik zal me kort voorstellen vooraleer ik vertel waarom ik de geschikte kandidaat ben voor deze functie. Ik ben Dirk van den Broek, 23 jaar oud en ik woon sinds 3 jaar samen met mijn vriendin in Renesse. Ik kom oorspronkelijk uit Best, maar sinds jaar en dag ga ik met mijn familie naar Muilenvloet om de zomer in te luiden. Toen wij een paar dagen terug op de camping stonden, zag ik bij de receptie staan dat jullie op zoek zijn naar een webmaster. Vandaar dat ik mijn kwaliteiten wil aanbieden.

Toen ik 18 jaar was ben ik begonnen aan de HBO-opleiding Webdesign in Rotterdam. Nadat ik deze studie succesvol afrondde, ben ik aan de slag gegaan als webmaster bij Klion B.V. Hier was ik verantwoordelijk voor het onderhoud van de inhoud op de website. Bovendien moest ik ervoor zorgen dat de website gebruiksvriendelijker zou worden. Omdat ik veel van mijn doelstellingen heb behaald, voel ik me minder uitgedaagd dan ik zou willen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een nieuwe uitdaging bij Muilenvloet kan vinden, en dat ik perfect binnen jullie team pas. Ik ben makkelijk in de omgang en door de jaren heen heb ik de meeste werknemers van Muilenvloet op vakantie al beter leren kennen. Ik heb verschillende suggesties om jullie website te verbeteren, en aangezien Muilenvloet zoveel voor mij heeft betekend, zou ik nu graag voor jullie aan de slag willen gaan.

Ik kom graag snel bij jullie langs om de mogelijkheden tot samenwerking met elkaar te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Dirk van den Broek

Op zoek naar open sollicitatiebrieven? klik dan hier

Advertentietip