Sollicitatiebrief beleidsmedewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief beleidsmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de motivatiebrief

Betreft: motivatiebrief beleidsmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van ons persoonlijke gesprek, heb ik besloten om mijn motivatie nogmaals te benadrukken in de hoop dat ik door middel van deze brief u kan overtuigen van mijn motivatie en u mij de functie toe wijst.

Om te beginnen ben ik met name gemotiveerd om deze functie met succes uit te oefenen in verband met het feit dat ik al eerder met veel plezier deze functie heb uitgeoefend in hetzelfde vakgebied. Ik vond het altijd een leuke uitdaging om met verschillende partijen samen te werken en tot een goede oplossing te komen met betrekking tot het juridische vraagstuk. Ik heb het altijd erg belangrijk gevonden dat alle partijen het idee krijgen gehoord te zijn en daar op de beste manier op in te spelen. Dit is voor mij altijd een leuke uitdaging geweest en heeft bijgedragen aan mijn communicatieve vaardigheden. Graag zou ik deze vaardigheden weer in de praktijk willen brengen en eventueel uit breiden met nieuwe kennis binnen uw bedrijf.

Ook het uitzoeken van verschillende vraagstukken heb ik altijd erg leuk gevonden, vanwege het feit dat je op deze manier iedere dag wel weer nieuwe kennis op doet. Ook vind ik het leuk om theorie in de praktijk te brengen op de meest gunstige manier voor de meeste partijen. Vaak kun je theorie namelijk op verschillende manieren in de praktijk brengen en dus is het van belang dat je deze op de meest gunstige manier in de praktijk brengt en toe past.

Verder spreekt de bedrijfscultuur die heest binnen uw bedrijf mij erg aan. Ik werk het beste in kleinschalige bedrijven en vind het fijn als iedereen elkaar kent. Dit is één van de redenen waarom ik graag binnen uw bedrijf de kans zou krijgen om deze functie naar behoren uit te oefenen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief nog meer overtuigd bent van mijn motivatie en ik u zodanig heb kunnen overtuigen om mij aan te nemen voor deze functie.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee sollicitatiebrieven beleidsmedewerker te downloaden

Advertentietip