Sollicitatiebrief keukenhulp

Een voorbeeld sollicitatiebrief keukenhulp. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede keukenhulp sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)

Adres Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)
Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Utrecht, 15 december 2018)

Betreft: vacature keukenhulp

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Bakker)

Op uw website kwam ik de vacature tegen voor de functie van keukenhulp in uw restaurant. Bij het lezen van de functie omschrijving wist ik onmiddellijk dat deze functie van keukenhulp precies is wat ik zoek. Ik wil mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature van keukenhulp in uw restaurant middels deze sollicitatiebrief.

Ik heb meerdere jaren werkervaring als keukenhulp in de horeca en dan voornamelijk bij AC restaurant in Utrecht. Op dit moment ben ik al een aantal jaren werkzaam als keukenhulp bij restaurant de afrit de Meern waar ik veel werkervaring heb opgedaan. De werkervaring die ik zoal als keukenhulp heb opgedaan zijn; zorg dragen voor de voorgerechten en de nagerechten en het schoonhouden van de keuken en magazijnen.

In het restaurant waar ik op heden werkzaam ben heb ik mij zelf kunnen ontwikkelen in alle vaardigheden om een echt keukenhulp te zijn en daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van schoonhouden van de keuken. In mijn huidige functie vind ik op dit moment geen verdere uitdagingen en daarom vind ik nu het juiste moment om bij u te solliciteren. Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden als keukenhulp vind ik belangrijk en ik weet zeker dat ik bij uw restaurant weer de uitdaging zal gaan vinden en mij persoonlijk nog verder kan gaan ontwikkelen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven keukenhulp te downloaden

Advertentietip