Een voorbeeld sollicitatiebrief grondwerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief grondwerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jan Willem de Backer
Lindschotenlaan 88
4598LL Montfoort

Loonwerkbedrijf de Boer
t.a.v.de heer de Boer
Berkendijk 45
4598 KK Lindschoten

Montfoort, 26 maart 2018

Betreft: vacature grondwerker

Geachte meneer de Boer,

Bij het lezen van uw vacature voor grondwerker op uw website werd ik direct enthousiast. Dit heeft mij direct aangezet tot het schrijven van deze sollicitatiebrief aan u. Met deze brief wil ik mezelf kandidaat stellen voor de functie van grondwerker bij uw bedrijf.

Op het moment van schrijven heb ik ruim 5 jaar ervaring in het werkveld als grondwerker. Helaas ben ik door bezuinigingen en een reorganisatie bij mijn vorige werkgever sinds kort zonder werk komen te zitten. Als ik één ding niet kan is het wel thuiszitten en ik wil dan ook het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk als grondwerker. Ik ben flexibel inzetbaar en ook avond en weekenddiensten leveren voor mij geen problemen op. Uw bedrijf is toonaangevend in grondwerken en ik zal mezelf ook vereerd voelen als ik voor uw bedrijf mag komen werken.

Ik ben bekent met het hele reilen en zeilen in de grondwerk sector en hierdoor kan ik zonder aanpassingen snel opgenomen worden in uw team. Ik werk graag in ploeg die gezamenlijk tot een goed eindresultaat komen. Verder ben ik gespecialiseerd als grondwerker in de wegenbouw en dat is in uw bedrijf de primaire sector, zoals ik gelezen heb op uw website. Ik ben bekwaam met de verschillende werkzaamheden die een grondwerker moet verrichten en ik kan ook meerdere machines bedienen die hiervoor nodig zijn.

In de bijlage vindt u mijn curriculum vitae. Ik zou mijn sollicitatiebrief en mij curriculum vitae graag in een persoonlijk gesprek aan u zou willen toelichten.

Ik kijk alvast uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Jan Willem de Backer

Advertentietip