Een voorbeeld sollicitatiebrief activiteitenbegeleider. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief activiteitenbegeleider te kunnen schrijven.

Advertentietip

Margo de Weerd
Kruidenpad 12
1255 KP AALST

Verzorgingshuis de Betuwe
t.a.v. mevrouw Zwerver
Aalstweg 222
1288 LP Ingen

Aalst, 04 oktober 2019

Betreft: sollicitatie activiteitenbegeleider

Geachte mevrouw Zwerver,

Afgelopen maand ben ik geslaagd en heb ik mijn diploma activiteitenbegeleider gehaald. Nu ben ik op zoek naar een baan en ik las in de Stad Tiel dat u een vacature activiteitenbegeleider bij uw zorgcentrum heeft.

Ik heb wat navraag bij mensen uit Tiel gedaan en ze vertelde mij dat uw verzorgingshuis goed aangeschreven staat. Dit heeft mij doen besluiten om een sollicitatiebrief naar u toe te sturen. Vooral de manier van werken met uw cliënten is bijzonder en past heel goed bij mij. Ook werd mij verteld dat uw verzorgingshuis een christelijk ingesteld is en dat pas ook bij mijn geloofsovertuiging.

Tot op heden heb ik niet zoveel ervaring in het begeleiden van cliënten maar uit uw vacature werd mij duidelijk dat dit geen enkel probleem. Tijdens mijn opleiding heb ik wel werkervaring opgedaan in verschillende verzorgingshuizen maar ik hoop in uw verzorgingshuis nog meer ervaring op te doen.

Mijn collega’s omschrijven mij als een doorzetter met goede communicatieve vaardigheden en veel humor. Daarnaast ben ik positief ingesteld en kan ik me goed inleven bij de cliënten. U mag ervan uit gaan dat ik er alles aan zal doen om uw cliënten in het verzorgingshuis het na hun zin te maken.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn .
Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Margo de Weerd

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip