Sollicitatiebrief activiteitenbegeleider

Een voorbeeld sollicitatiebrief activiteitenbegeleider. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief activiteitenbegeleider te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief ( Ingen, 04 oktober 2018)

Betreft: sollicitatie activiteitenbegeleider

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Zwerver)

Momenteel ben ik op zoek naar baan voor een functie als activiteitenbegeleider. Ik las dan ook met veel belangstelling in de Stad Tiel dat u een vacature activiteitenbegeleider bij uw zorgcentrum heeft. Ik heb direct na het lezen van de vacature uw internetsite aandachtig doorgenomen en ik heb daar al aardig wat informatie verkregen over uw zorgcentrum. Na alle informatie werd ik nog enthousiaster en uw werkwijze spreekt mij ook bijzonder aan. Met deze sollicitatiebrief wil ik u kenbaar maken dat ik enorm geïnteresseerd ben in de vacature van activiteitenbegeleider.

Ik heb veel werkervaring in de zorg opgedaan en heb bij meerdere zorginstellingen gewerkt, hierdoor beschik ik over de gevraagde werkervaring. De zorg spreekt mij aan enorm aan want je bent elke dag met personen bezig die het enorm waarderen dat ze begeleid worden. Ik heb naast mijn beschikbare werkervaring ook de gevraagde diploma’s in bezit om te kunnen en mogen functioneren als activiteitenbegeleider. Het werk in uw zorgcentrum lijkt mij heel leuk en het zal voor mij meer dan voldoening geven als ik personen kan begeleiden in hun activiteiten.

Ik beschik naast het boven genoemde ook over goede communicatieve vaardigheden en ik ben een enorme doorzetter. In de zorg sector heb ik gemerkt dat een positieve houding en inlevingsvermogen in de patiënten enorm wordt gewaardeerd en ik vind dit dan ook uitermate belangrijk. In uw organisatie zal u dit dan ook van mij mogen verwachten terwijl ik patiënten verzorg met de zorg die ze nodig hebben.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven activiteitenbegeleider te downloaden

Advertentietip