Een voorbeeld sollicitatiebrief fietsenmaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede fietsenmaker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam Adres Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Eindhoven,  28 oktober 2018

Betreft: vacature fietsenmaker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Sluis)

Naar aanleiding van uw advertentie in het Gelderse dagblad van 22 oktober jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van fietsenmaker binnen uw fietsenwinkel. Bij het lezen van de advertentie voelde ik mij meteen enthousiast over de vrijgekomen functie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u er van overtuigen dat ik zeer gemotiveerd ben om uw team te komen versterken.

Eerder heb ik in een fietsenwinkel gewerkt, waar ik me ook bezig hield met het opbouwen en repareren van fiets. Ik heb dit enkele jaren gedaan, waardoor ik aardig wat ervaring heb gekregen. Tijdens het uitoefenen van deze functie heb ik aardig wat praktijk ervaring op kunnen doen. Ook heb ik verschillende cursussen gedaan met betrekking tot het repareren van fietsen die zeker van pas kunnen komen.

Als fietsenmaker vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer en werkinstelling is binnen het team. Ik ben collegiaal ingesteld, kan goed in een team werken maar ook zelfstandig werken is geen probleem. Ik ben een harder werker die weet van aanpakken, ben altijd zeer gemotiveerd en ik leer snel.Ik beschik over veel werkervaring en heb al meerdere keren een leidinggevende functie binnen een fietsenwinkel gehad. U zocht een gemotiveerd iemand die over leidinggevende kwaliteiten beschikt en deze verder wil ontwikkelen, ik denk dat ik zeer geschikt ben voor deze functie.

Voor meer informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik u in een gesprek mijn sollicitatie toelichting.

Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip