Een voorbeeld sollicitatiebrief winkelverbouwer. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede winkelverbouwer sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Sollicitatiebrief winkelverbouwer

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: winkelverbouwer sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een winkelverbouwer met veel ervaring. Aangezien ik op zoek ben naar een dergelijke functie, heb ik besloten om een sollicitatiebrief te schrijven.

Ik heb op het moment meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers. Hierdoor heb ik geleerd om met vele verschillende mensen en visies te werken en ik vind dit dan ook erg leuk om te doen. Ik vind het leuk om te zien hoe verschillende personen anders tegen het verbouwen van een winkel aan kijken.

Verder ben ik een harde werker en steek ik graag de handen uit mijn mouwen. Hard werken werkt voor mij erg motiverend als ik merk dat ik er ook het gewenste resultaat mee behaald. Daarbij vind ik het lekker om na het werk fysiek moe te zijn, zodat ik het idee heb dat ik ook echt gewerkt hebt.

Ik ben erg precies in mijn werk en vind het belangrijk dat ik resultaat behaal. Overwerken is voor mij dan ook geen enkel probleem, zolang ik maar het resultaat behaal dat de klant wenst. Verder spreken mijn de flexibele uren waar ik over gehoord heb mij erg aan, aangezien ik dan alsnog tijd heb om mijn hobby’s uit te oefenen op de tijdstippen die het beste voor mij uit komen.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze brief wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik het één en ander nog nader kan toelichten. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip