Een voorbeeld Sollicitatiebrief vakantiekracht . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vakantiekracht sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Ricardo van Wanten
Perenlaan 15
1598JJ Holten

Bakkerij de lange vinger
t.a.v. heer Schalken
Bloemstraat 3
56978KO Rijssen

Holten, 15 maart 2019

Betreft: vacature vakantiekrachten

Geachte heer Schalken,

Via een vriend van mij heb ik vernomen dat u op zoek bent naar vakantiekrachten bij uw bedrijf. Aangezien ik in mijn examenjaar zit en in mei van dit jaar al klaar ben met mijn middelbare school, zou ik graag bij u als vakantiekracht aan de slag gaan. Op aanraden van mijn vriend heb ik direct besloten om u middels deze brief op de hoogte te stellen van mijn vergaande interesse.

Graag wil ik mij inzetten om bij u in het bedrijf te werken als vakantiekracht inpakker. Mijn vriend heeft aangegeven dat u op zoek bent naar inpakkers voor de vakantieperiode. U heeft het liefst vakantiekrachten die houden van aanpakken en dat is precies hetgeen waar ik van hou. In het verleden heb ik vaker gewerkt als vakantiekracht bij verschillende bedrijven en over het algemeen waren ze zeer tevreden over mijn werkzaamheden.

Ik beschik over enorm veel doorzettingsvermogen en daarnaast ben ik flexibel inzetbaar, enthousiast en goudeerlijk. Ik ben buitengewoon gemotiveerd om straks bij u aan de slag te kunnen als vakantiekracht. In de periode van juni tot en met augustus ben ik inzetbaar als vakantiekracht, van maandag tot en met zondag. Ik wil graag wat bijverdienen omdat ik in september ga beginnen met mijn universitaire opleiding in Amsterdam.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een gesprek een nadere toelichting geven. Binnenkort zal ik u daarvoor benaderen.

Met vriendelijke groet,

Ricardo van Wanten

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer vakantiebanen sollicitatiebrieven in de Horeca

Advertentietip