Een voorbeeld sollicitatiebrief taxi chauffeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede taxi chauffeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Amsterdam,  januari 2019)

Betreft: sollicitatie taxi chauffeur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Verweg)

In mijn directe omgeving vatte ik een gesprek op dat uw taxi bedrijf een groei door maakt. Naar het horen van het gesprek ben ik meteen vol enthousiasme begonnen met het inwinnen van informatie over uw bedrijf en dit heeft mij doen besluit u deze sollicitatiebrief te sturen. In deze sollicitatiebrief wil ik u mijn vergaande interesse laten blijken om voor u te gaan rijden als taxi chauffeur.

Bij uw taxi bedrijf werken een aantal bekenden van mij en zij zijn heel positief over uw bedrijf.
Dit is dan ook de directe reden geweest dat ik heb besloten om u een brief te sturen. Momenteel ben ik mij nog aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en aangezien ik enorm veel vrije tijd heb lijkt mij het zeer interessant en leuk om voor u als taxi chauffeur te gaan rijden. Voor mijn ontwikkeling op de arbeidsmarkt en op persoonlijk vlak misstaat het functioneren als taxi chauffeur niet. Dit komt omdat er veel nieuwe mensen op je pad komen en dit lijkt mij dan ook erg leuk.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik flexibel ben, enthousiast, ambitieus, communicatief sterk en eerlijk. Wanneer de drukke tijd aanbreekt is het voor mij geen probleem om over te werken of extra diensten te draaien.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar het bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting geven.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage : curriculum vitae

Advertentietip