Een voorbeeld sollicitatiebrief reachtruck chauffeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede reachtruck chauffeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Maastricht, 09 december 2020)

Betreft sollicitatiebrief reachtruck chauffeur

Geachte mevrouw van de Jong)

Graag wil ik mij via deze brief aan u voorstellen als kandidaat voor de openstaande functie van reachtruck chauffeur. In het Algemeen Dagblad van zaterdag 29 november jl. las ik met enorm veel belangstelling uw advertentie voor de vacature.

De afgelopen jaren heb ik heel veel werkervaring op kunnen doen bij het bedrijf waar ik tot aan januari 2015 nog onder contract zal staan. Door een sanering in het personeelsbestand ben ik genoodzaakt om een nieuwe baan te zoeken. Ik heb al  mijn certificaten behaald om een reachtruck te mogen besturen. Door mijn jarenlange ervaring kan ik van mezelf wel zeggen dat ik rij technisch enorm vaardig ben. Naast deze enorm belangrijke ervaring beschik ik ook over goede sociale vaardigheden.

Wat mij in het bijzonder aanspreekt in het werk, is de verantwoordelijkheid die ik heb om producten te verplaatsen in het magazijn of in te laden in een vrachtwagen. Veiligheid staat voorop bij mij en ik vindt het belangrijk dat het bedrijf ook de veiligheidsvoorschriften nastreeft. Met mijn huidige werkervaring denk ik van een goede toegevoegde waarde te kunnen zijn voor uw bedrijf. Daarnaast beschik ik over een goede dosis persoonlijke eigenschappen en hierdoor ben ik meer dan een geschikte kandidaat voor de functie van reachtruck chauffeur.

In de bijlage vindt u mijn CV met alle informatie over mijn gevolgde opleidingen en werkervaringen.
Ik hoop op een positieve reactie,

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Lees ook de sollicitatiebrief vrachtwagen chauffeur.

Advertentietip