Sollicitatiebrief grondstewardess

Een voorbeeld sollicitatiebrief grondstewardess. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede grondstewardess sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Amsterdam, 13 januari 2018)

Betreft: vacature grondstewardess

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Eurlings)

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik uw advertentie tegen waarin u op zoek bent naar een grondstewardess. Blij verrast was ik toen ik las dat u voor uw organisatie op zoek bent naar een grondstewardess. Ik besloot direct een sollicitatiebrief op te stellen. Via deze brief wil mij graag aan u voorstellen als mogelijke kandidaat voor de openstaande functie van grondstewardess.

Na het behalen van mijn diploma stewardess & hospitality ben ik direct de arbeidsmarkt opgegaan. Ik werk nu 5 jaar als stewardess bij Transavia. Doordat mijn gezinssituatie verandert is en ik niet telkens meer voor lange tijd van huis kan zijn, ben ik genoodzaakt om een nieuwe baan te vinden. Ik vind het heel jammer dat ik het beroep van stewardess in de lucht straks niet meer kan uitoefenen en daarom zou ik graag bij uw organisatie aan de slag gaan als grondstewardess.

Ik woon op korte afstand van Schiphol en zoals u aangeeft in de vacature is dat één van de vereisten. Door mij jarenlange werkervaring als stewardess in de lucht, ben ik van mening dat ik zonder enige probleem de functie van grondstewardess kan vervullen. Ik ben klant- en servicegericht ingesteld en daarnaast ben ik representatief en communicatief enorm vaardig. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engelse, Duitse en Italiaanse taal.

Bij mijn huidige werkgever zijn ze op de hoogte dat ik solliciteer op de functie van grondstewardess bij uw organisatie. Als u om een referentie verlegen zit kunt u contact opnemen met de heer Janssen. Ik ben van mening dat ik van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie en de heer Janssen zal dit zeer zeker beamen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven grondstewardess te downloaden

Advertentietip