Een voorbeeld sollicitatiebrief grondstewardess. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede grondstewardess sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Willeke van Luisteren
Spreeuwenstraat 13
1125LQ NIEUW VENNEP

KLM personeelszaken
t.a.v. Mevrouw van Dijk
Achterdijkseweg Noord 56
4558 KL Hoofddorp

Nieuw Vennep,13 januari 2019

Betreft: vacature grondstewardess

Geachte Mevrouw van Dijk,

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik uw advertentie tegen waarin u op zoek bent naar een grondstewardess. Blij verrast was ik toen ik las dat u voor uw organisatie op zoek bent naar een grondstewardess. Ik besloot direct een sollicitatiebrief op te stellen. Graag aan u voorstellen als mogelijke kandidaat voor de openstaande functie van grondstewardess.

Na het behalen van mijn diploma stewardess & hospitality ben ik direct de arbeidsmarkt opgegaan. Ik werk nu 5 jaar als stewardess bij Transavia. Doordat mijn gezinssituatie verandert is en ik niet telkens meer voor lange tijd van huis kan zijn, ben ik genoodzaakt om een nieuwe baan te vinden. Ik vind het heel jammer dat ik het beroep van stewardess in de lucht straks niet meer kan uitoefenen en daarom zou ik graag bij uw organisatie aan de slag gaan als grondstewardess.

Ik woon op korte afstand van Schiphol en zoals u aangeeft in de vacature is dat één van de vereisten. Door mij jarenlange werkervaring als stewardess in de lucht, ben ik van mening dat ik zonder enige probleem de functie van grondstewardess kan vervullen. Ik ben klant- en servicegericht ingesteld en daarnaast ben ik representatief en communicatief enorm vaardig. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engelse, Duitse en Italiaanse taal.

Bij mijn huidige werkgever zijn ze op de hoogte dat ik solliciteer op de functie van grondstewardess bij uw organisatie. Als u om een referentie verlegen zit kunt u contact opnemen met de heer Janssen. Ik ben van mening dat ik van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie en de heer Janssen zal dit zeer zeker beamen.

Voor uitgebreide informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden kunt u lezen in mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Willeke van Luisteren

Bijlage: curriculum vitae

Misschien is de sollicitatiebrief stewardess iets voor u?

Advertentietip