Een voorbeeld sollicitatiebrief zeilinstructeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede zeilinstructeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief zeilinstructeur

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief Zeilinstructeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via vrienden heb ik vernomen dat u nog op zoek bent naar een zeilinstructeur. Graag zou ik hier voor in aanmerking willen komen.

Ik heb altijd al zeilinstructeur willen worden, maar heb helaas nog niet de kans gehad om dit ook te bewerkstelligen. Ik heb op het moment dus nog geen opleiding genoten voor deze functie, van vrienden heb ik begrepen dat dit geen enkel probleem is aangezien u ook een opleiding aanbiedt als het blijkt dat ik geschikt ben.

Door de jaren heen heb ik een hoop ervaring opgedaan als ervaren zeiler en heb ik mensen ook vaak het één-en-ander bijgebracht over zeilen. Ik vind het namelijk erg leuk om mensen dingen te leren en te laten zien hoe leuk zeilen kan zijn. Ik ben dan ook nooit te beroerd om mensen te helpen en dingen te leren.

Behalve dat ik erg hulpvaardig ben, ben ik ook communicatief vaardig. Ik kan met allerlei mensen prima door een deur en spreek ook verschillende vreemde talen. Verder heb ik veel kennis van verschillende culturen, waardoor ik me gemakkelijk in andere mensen kan inleven. Ook dit maakt me erg geschikt om te gaan werken als instructeur.

Verder beschik ik over een behoorlijk portie geduld, het is voor mij geen enkel probleem om bepaalde dingen meerdere keren uit te leggen of voor te doen. Zolang ik het idee heb dat mensen ook daadwerkelijk hun best doen om het te begrijpen.
Verder ben ik erg leergierig, waardoor het volgen van cursussen die bij deze functie horen mij ook erg aanspreken. Verder leer ik erg snel, waardoor ik snel nieuwe vaardigheden onder de knie heb.

Ik hoop dat u me aan de hand van deze brief zult uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek wil ik mijn motivatie ter sprake brengen en eventueel vragen van u beantwoorden. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en opleidingen/cursussen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Tevens vindt u daar verschillende referenties van andere werkgevers waar u contact mee op kunt nemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip