Sollicitatiebrief werkvoorbereider

Een voorbeeld sollicitatiebrief Werkvoorbereider . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Werkvoorbereider sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Rotterdam, 18 augustus 2018)

Betreft: sollicitatie werkvoorbereider

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Creemer)

Op uw internetsite kwam ik de advertentie tegen voor de openstaande vacature bij uw bedrijf. Bij het lezen van de advertentie werd ik meteen enthousiast en ik besloot direct deze sollicitatiebrief te schrijven. De vacature voor werkvoorbereider sluit precies aan bij mijn werkervaring en ik denk een goede toevoeging te zijn voor uw team.

Ik heb mijn opleiding bouwkunde aan de universiteit van Leiden gevolgd en succesvol behaald. Naar mijn opleiding heb ik bij meerdere grote bouwbedrijven gewerkt als werkvoorbereider in verschillende projecten. Bij mijn huidige werkgever loopt het project ten einde en ik vindt het tijd om verder te kijken om mij persoonlijk verder te ontwikkelen.
Uw bedrijf lijkt mij een geschikte vervolg stap in mijn carrière.

Ik beschik over alle competenties die u vraagt in de functieomschrijving. Zo beschik ik over een uitstekende bouwkundig inzicht en kan ik goed plannen en organiseren van alle werkzaamheden. Verder ben ik accuraat en ben ik echt een pietje precies, alles moet volgens de opgestelde planning gaan om een project succesvol af te ronden. Ook ben ik heel collegiaal en kan ik goed samen werken, wat ook wel noodzakelijk is bij grote projecten.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de eventuele mogelijkheden bij uw bedrijf bespreken. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae aan voor meer persoonlijke informatie, achtergronden en werkervaringen. 

Aangezien ik van menig ben dat wij beiden iets voor mekaar kunnen betekenen, hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarbij we de mogelijkheden bespreken

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven werkvoorbereider te downloaden

Advertentietip