Een voorbeeld sollicitatiebrief Werkvoorbereider . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Werkvoorbereider sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Victor de Graaf
Sportlaan 59
1597 KL Zaandam

Electrabedrijf Wattage
t.a.v. mevrouw Creemer
Achter de Engelstraat 40
4898 KL Purmer

Zaandam, 18 augustus 2019

Betreft: sollicitatie werkvoorbereider

Geachte mevrouw Creemer

Op uw internetsite kwam ik de advertentie tegen voor de openstaande vacature bij uw bedrijf. Bij het lezen van de advertentie werd ik meteen enthousiast en ik besloot direct deze sollicitatiebrief te schrijven. De vacature voor werkvoorbereider sluit precies aan bij mijn werkervaring en ik denk een goede toevoeging te zijn voor uw team.

Ik heb mijn opleiding bouwkunde aan de universiteit van Leiden gevolgd en succesvol behaald. Naar mijn opleiding heb ik bij meerdere grote bouwbedrijven gewerkt als werkvoorbereider in verschillende projecten. Bij mijn huidige werkgever loopt het project ten einde en ik vindt het tijd om verder te kijken om mij persoonlijk verder te ontwikkelen.
Uw bedrijf lijkt mij een geschikte vervolg stap in mijn carrière.

Ik beschik over alle competenties die u vraagt in de functieomschrijving. Zo beschik ik over een uitstekende bouwkundig inzicht en kan ik goed plannen en organiseren van alle werkzaamheden. Verder ben ik accuraat en ben ik echt een pietje precies, alles moet volgens de opgestelde planning gaan om een project succesvol af te ronden. Ook ben ik heel collegiaal en kan ik goed samen werken, wat ook wel noodzakelijk is bij grote projecten.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de eventuele mogelijkheden bij uw bedrijf bespreken. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae aan voor meer persoonlijke informatie, achtergronden en werkervaringen.

Aangezien ik van menig ben dat wij beiden iets voor mekaar kunnen betekenen, hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarbij we de mogelijkheden bespreken

Met vriendelijke groet,

Victor de Graaf

Bijlage: curriculum vitae

Werksollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip