Een voorbeeld sollicitatiebrief aangiftemedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede aangiftemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief aangiftemedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief
Betreft: sollicitatiebrief aangiftemedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In het tijdschrift (naam) heb ik gezien dat u al enige tijd op zoek bent naar een ervaren aangiftemedewerker. Ondanks dat ik niet zoveel ervaring heb, zou ik toch graag de kans krijgen om mezelf te bewijzen en ik hoop dan ook dat u na het lezen van deze brief mij deze kans geeft.

Ik heb een maand geleden mijn opleiding afgerond en de enige ervaring die ik op heb kunnen doen als aangiftemedewerker is via het lopen van een stage. Dit is me echter wel goed bevallen en ik zou me dan ook graag binnen deze functie nader willen ontwikkelen.
Tijdens het lopen van deze stage heb ik al ervaring kunnen opdoen met betrekking tot het maken van bezwaren en het invullen en voorbereiden van aangiftes. Graag zou ik hier meer ervaring op willen doen en nieuwe kennis op willen doen. Ik wil me namelijk graag verder ontwikkelen.

Verder ben ik van mening dat ik geschikt ben voor deze functie vanwege mijn leergierigheid, mijn accuraatheid, het feit dat ik goed zelfstandig kan werken en ik erg ondernemend ben. Ik doe namelijk graag nieuwe kennis op en breng deze het liefst meteen in de praktijk. Verder vind ik het ook leuke om nieuwe praktijkervaring op te doen en gaandeweg te leren dat ik steeds beter wordt in hetgeen ik doe. Ik zie deze functie dan ook als een echte uitdaging die ik heel graag aan zou willen gaan. Verder ben ik erg precies in mijn werk en probeer ik ook zoveel mogelijk fouten te voorkomen. Ik vind het fijn om zelf een bepaalde vorm van vrijheid te krijgen, waardoor ik zelfstandig mijn werk kan uitoefenen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek, waarbij we de functie nader kunnen bespreken. Ik heb mijn Curriculum Vitae in de bijlage bijgevoegd met enkele referenties van stageplaatsen waar ik heb gewerkt tijdens mijn studie.

Ik hoop dat u snel iets van u laat horen.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Advertentietip