Sollicitatiebrief junior accountmanager

Een  voorbeeld sollicitatiebrief junior accountmanager. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief Junior accountmanager te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (IJsselstein, 15 December 2018)

Betreft: vacature Junior accountmanager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Bakker)

Via de vacaturekrant kwam ik uw vacature tegen en ik werd meteen enthousiast bij het lezen van de openstaande vacature voor junior accountmanager. Na ons telefoongesprek van 13 December jl. gaf u aan dat ik mijn motivatie en sollicitatie via een brief bekend moest maken. Via deze brief wil ik mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de functie van Junior accountmanager.

Op dit moment ben ik werkzaam als Junior accountmanager bij een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen. Het onderhouden en verbeteren van bestaande relaties, het uitbreiden van mijn klantenrelaties en het bijhouden van de processen behoren tot mijn takenpakket.

Wat mij bijzonder aanspreekt zijn uw producten en de functie. Op dit moment werk ik ruim 2 jaar in de auto branche en het lijkt mij geweldig om mijn opgedane ervaring toe te passen in een geheel andere branche.
Aangezien ik ambitieus ben ingesteld en bij mijn huidige werkgever geen plek is voor een nieuwe uitdaging wil ik mijn horizon verbreden en heb ik besloten om verder te kijken. De omschrijving van uw vacature past precies bij mijn ambities en het geeft mij een nieuwe uitdaging in mijn vak.

U treft in mij een leergierig persoon die openstaat voor nieuwe uitdagingen en zich zelf voortdurend wil gaan ontwikkelen. Wanneer ik mezelf zal moeten omschrijven zal dat zijn: resultaatgericht, communicatief sterk en positief ingesteld. Ik kan zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten in mijn werk.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven junior accountmanager te downloaden

Advertentietip