Een  voorbeeld sollicitatiebrief junior accountmanager. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief Junior accountmanager te kunnen schrijven.

Advertentietip

Lammert van Eck
Prinses Margrietlaan 12
3402 BK IJsselstein

Fietsonderdelen magazijn
t.a.v. de heer Blokker
Kikkerlaan 45
5958 MM Nieuwegein

IJsselstein, 15 December 2020

Betreft: vacature Junior accountmanager

Geachte Geachte heer Blokker

Via de vacaturekrant kwam ik uw vacature tegen en ik werd meteen enthousiast bij het lezen van de openstaande vacature voor junior accountmanager. Na ons telefoongesprek van 13 December jl. gaf u aan dat ik mijn motivatie en sollicitatie via een brief bekend moest maken. Via deze brief wil ik mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de functie van Junior accountmanager.

Op dit moment ben ik werkzaam als Junior accountmanager bij een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen. Het onderhouden en verbeteren van bestaande relaties, het uitbreiden van mijn klantenrelaties en het bijhouden van de processen behoren tot mijn takenpakket.

Wat mij bijzonder aanspreekt zijn uw producten en de functie. Op dit moment werk ik ruim 2 jaar in de auto branche en het lijkt mij geweldig om mijn opgedane ervaring toe te passen in een geheel andere branche.
Aangezien ik ambitieus ben ingesteld en bij mijn huidige werkgever geen plek is voor een nieuwe uitdaging wil ik mijn horizon verbreden en heb ik besloten om verder te kijken. De omschrijving van uw vacature past precies bij mijn ambities en het geeft mij een nieuwe uitdaging in mijn vak.

U treft in mij een leergierig persoon die openstaat voor nieuwe uitdagingen en zich zelf voortdurend wil gaan ontwikkelen. Wanneer ik mezelf zal moeten omschrijven zal dat zijn: resultaatgericht, communicatief sterk en positief ingesteld. Ik kan zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten in mijn werk.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw organisatie.

Met vriendelijke groet,
Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Lammert van Eck

Misschien is de sollicitatiebrief accountmanager wat voor u?

Advertentietip