Een voorbeeld sollicitatiebrief zwemleraar. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede zwemleraar sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Margo van Ginkel
Hendriklaan 12
4899KI Leeuwarden

Zwembad de Kwakel
t.a.v. mevrouw Kolk
1566 LP Lindelaan 12
Groningen

Leeuwarden, 19 augustus 2013

Betreft: vacature zwemleraar

Geachte mevrouw Kolk

In het Friese dagblad van zaterdag 17 augustus jl. kwam ik met enorm veel belangstelling de advertentie van zwemleraar tegen bij uw zwemschool. Ik werd meteen enthousiast tijdens het lezen van functieomschrijving en dit deed mij direct besluiten om u deze brief te schrijven met daarin mijn motivatie en vergaande interesse.

Op 16 jarige leeftijd heb ik het onderdeel instructeur zwem ABC gehaald en dit was een onderdeel van mijn opleiding diploma allround zwembadmedewerker. Al vanaf kleins af aan wou ik graag werken bij een zwembad als badmeester en daarnaast zwemles geven om kinderen op een veilige en leuke manier zwemmen te leren. Ik vindt het leuk om mijn kennis en vaardigheden over te brengen aan de gene die zwemles willen volgen.

Naast mijn Diploma allround zwembadmedewerker heb ik een EHBO diploma. Verder beschik ik over goede communicatieve vaardigheden en ben ik een rustig in het geven van uitleg. Ik kan goed met kinderen overweg en wil ten alle tijden dat ze het zwemmen op een leuke manier leren. Ik doe zelf wekelijks nog aan wedstrijdzwemmen en ik train hiervoor drie keer per week.
Als u mij zou vragen hoe ik mijzelf zou omschrijven, zal ik de volgende kernwoorden gebruiken; motivatie, leergierig, vriendelijk, flexibel en collegiaal. Doordat ik leergierig ben sta ik altijd open voor nieuwe cursussen, op deze manier blijf ik mij ontwikkelen en blijft de kwaliteit van de zwemles gewaarborgd.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de openstaande vacature verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Margo van Ginkel

Bijlage: curriculum vitae

Sollicitatiebrief sport klik hier

Advertentietip