Een voorbeeld sollicitatiebrief docent Frans . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede docent Frans sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief docent Frans

Simone van Arkel
Blauwe bessen laan 12
7866 PQ Stein
Tel 06-5659897

Scholengemeenschap de Koepel
Dwarsstraat 12
1122 PO Valkenburg

Stein, 12 Oktober 2020

Betreft: docent Frans sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat er binnen kort een vacature vrij komt voor de functie docent Frans. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen en dus heb ik besloten om een sollicitatiebrief te schrijven.

Ik heb al vele jaren ervaring als docent, maar door omstandigheden ben ik op het moment werkelijks en hard op zoek naar een vacature. Mijn voorkeur ligt bij docent Frans, maar ook andere vreemde talen kan ik onderwijzen.
Hetgeen wat ik zo leuk aan dit vak vindt is het contact dat je hebt met jeugdige mensen en het feit dat je ze iets mee geeft waar ze later misschien nog wat aan hebben.

Verder vind ik het erg leuk om met de Franse taal bezig te zijn, aangezien ik van mening bent dat dit een erg mooie taal is en het een heel intrigerende taal is. Ik vind deze taal zo intrigerend omdat die veelal wordt gebruikt om contracten mee af te sluiten met buitenlandse bedrijven.

Mijn eigenschappen die goed van pas komen tijdens het uitoefenen van mijn functie als docent Frans zijn mijn geduld, het feit dat ik erg precies in mijn werk ben en het feit dat ik me goed in kan leven in de jeugd.
Ik hoop dat u aan de hand van deze brief interesse in me hebt gekregen en dat u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb mijn curriculum vitae bijgevoegd en daar kunt u nog wat extra achtergrond informatie over mij vinden en contact gegevens van verschillende referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Simone van Arkel

Nog meer sollicitatie voorbeelden onderwijs zie hier

Advertentietip