Een voorbeeld sollicitatiebrief jachtopziener. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede jachtopziener sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief jachtopziener

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief jachtopziener

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Ik heb gezien dat er een vacature is geplaatst op (site) voor jachtopziener. Graag zou ik voor deze vacature in aanmerking willen komen, aangezien ik het belangrijk vind dat natuurgebieden ook goed beschermd worden en ik hier de juiste opleidingen voor heb genoten.

Ik heb altijd veel affiniteit gehad met de natuur en hoop dan ook hier iets mee te mogen doen. Als kind zijnde heb ik er ook altijd van gedroomd om jachtopziener te worden. Ik ben stressbestendig en kan goed alleen werken. Ik draag graag de verantwoordelijkheid voor mijn werk en loop er dan ook niet voor weg. Verder ben ik erg besluitvaardig en durf ik dus besluiten te nemen. Ook als deze besluiten niet altijd even leuk zijn, ik vind het belangrijk dat de besluiten in het belang van de natuur genomen worden.

Verder ben ik erg sociaal onderlegd en kan ik ook prima met mensen omgaan. Mensen aanspreken is voor mij dan ook geen obstakel. Ik vind het belangrijk dat mensen meer begrip krijgen voor de natuur en de natuur meer in de waarde laten en daar draag ik dan ook graag een steentje aan bij. Verder kan ik ook goed in een team werken, maar het liefst werk ik toch alleen aangezien je dan niet afhankelijk bent van het handelen van andere.

Verder ben ik erg flexibel en is het voor mij geen probleem om ook in de avond of in het weekend door te werken. Ik ben een harde werker en erg gemotiveerd om deze functie goed uit te oefenen zodat ik ook weer mijn steentje heb bijgedragen. Daar haal ik namelijk veel voldoening uit.

In de bijlage kunt u mijn Curriculum Vitae vinden waarin u terug kunt zien dat ik altijd veel werk heb verricht met dieren en de natuur. Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uit nodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben namelijk erg gemotiveerd om deze functie succesvol uit te oefenen.

Met vriendelijke groet,

(Je naam)

Advertentietip