Sollicitatiebrief hostess

Een voorbeeld sollicitatiebrief hostess. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede hostess sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Sollicitatiebrief hostess

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: hostess sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant (naam krant) zag ik dat u op zoek bent naar een hostess. Graag kom ik voor deze functie in aanmerking, vandaar dat ik heb besloten om deze sollicitatiebrief te schrijven.

Enkele jaren geleden heb ik al tijdelijk als hostess gewerkt gedurende het zwangerschapsverlof van de collega die ik moest vervangen. Dat werk was me toen goed bevallen, maar helaas kon ik geen baan meer vinden in deze functie. Hierdoor heb ik verschillende baantjes gehad, maar helaas is er geen baan zo goed bevallen als hostess.

Het contact met bezoekers en collega’s spreekt me erg aan en ook het organiseren van de gebeurtenissen van ik erg leuk. Het geeft me veel voldoening als ik merk dat mensen het naar hun zin hebben. Verder vind ik het werken in een team vanwege het teamgevoel ook erg leuk.

Ik heb zelf erg veel geduld en inlevingsvermogen. Dit komt zeker van pas in deze functie, dat heb ik ook in mijn tijdelijke functie als hostess gemerkt. Verder ben ik er precies in mijn werk en vind ik het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben. Ik doe er dan ook alles aan om daarvoor te zorgen. Ik ben erg flexibel met mijn werktijden en onverwachts overwerken is voor mij ook geen enkel probleem.

Ik hoop dat ik uw interesse heb kunnen opwekken en u me uitnodigt voor een nader gesprek, waarin ik mijn motivatie nader tot uitdrukking kan brengen. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae die ik heb bijgevoegd.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee sollicitatiebrieven hostess te downloaden

Advertentietip