Een voorbeeld sollicitatiebrief Informatiemedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor informatiemedewerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Eindhoven, 09 oktober 2018

Betreft: vacature informatie medewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Mollenveld)

In de vacaturekrant van afgelopen week zag ik de advertentie staan van uw vacature voor informatie medewerker. Graag wil ik via deze sollicitatiebrief mijn belangstelling kenbaar maken op de vacature informatie medewerker. Uit de vacature blijkt dat u op zoek bent naar een informatie medewerker die flexibel ingesteld is en goed en innovatieve ideeën heeft. Het geschetste profiel van de toekomstige werknemer sluit precies bij mij aan en dat is ook één van de redenen geweest van mijn vergaande interesse in de openstaande vacature. Ik beschik naast mijn werkervaring ook over de gevraagde diploma’s zoals u aangeeft in de vacature.

Uw organisatie spreekt mij bijzonder aan en dan met name de vrijheid die je als informatie medewerker krijgt in de functie. Mijn kennis en vaardigheden komen in de functie van informatie medewerker goed terecht en ik ben ook zeer enthousiast over de functie in uw organisatie. Bij mijn huidige werkgever heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als informatie medewerker, maar ik ben opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging vind ik al terug in het aandachtig lezen van de functieomschrijving. Als informatie medewerker wil ik graag de verantwoordelijkheid nemen e deze uitdragen naar de gasten. Daarnaast ben ik innovatief en creatief ingesteld om nieuwe ideeën te ontdekken en te ontwikkelen. Bovendien spreekt mij het afwisselende werk bij uw bedrijf als informatie medewerker enorm aan en ik denk goed in het functieprofiel te passen.

Daarnaast beschik ik over goede communicatieve vaardigheden en spreek ik naast de Nederlandse taal ook de Duitse, Franse en Engelse taal vloeiend. Verder ben ik een vriendelijk persoonlijkheid en ben ik collegiaal ingesteld.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip