Een voorbeeld Sollicitatiebrief filiaalleider supermarkt. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede filiaalleider supermarkt sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Balkbrug, 06 januari 2020)

Betreft: sollicitatie filiaalleider supermarkt

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Cornelis)

Met veel belangstelling heb ik in de krant van maandag 5 januari jl. uw advertentie gelezen met betrekking tot de openstaande vacature voor filiaalleider bij uw Plus supermarkt. Middels deze brief wil ik u graag mijn motivatie kenbaar maken en mij voorstellen als kandidaat voor de vacature van filiaalleider supermarkt.

Vanaf kleins af aan weet ik waar mijn hart ligt en dat is in de food branche. Na mijn MBO opleiding ondernemer/manager aan het ROC van Twente te Hengelo in juni 2005, ben ik direct de arbeidsmarkt opgegaan. Sindsdien ben ik werkzaam in de C1000 te Balkbrug en aangezien daar geen doorgroei mogelijkheden zijn, ben ik genoodzaakt mijn horizon te verbreden.

Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging en ik weet zeker dat ik deze vindt in uw Plus supermarkt. In een nieuwe omgeving kan ik mij nog verder ontwikkelen waardoor ik mezelf beter kan profileren. Ik weet van mijzelf dat ik een goede filiaalleider supermarkt ben en hierdoor ben ik een aanvulling voor uw Plus supermarkt.

Bij de C1000 ben ik al jaren assistent filiaalleider en hierdoor beschik ik over de benodigde werkervaring die u vraagt aan uw filiaalleider. Door de jaren heen heb ik veel contacten opgebouwd in de supermarkt branche, met zowel klanten als leveranciers. Uw Plus supermarkt is een full service supermarkt en past exact bij mij. Ik beschik over uitstekend organisatorisch inzicht en ben bekend met de verschillende systemen in de supermarkt. Daarnaast beschik ik over goede communicatieve vaardigheden.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip