Een voorbeeld sollicitatiebrief pizzabakker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede pizzabakker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief pizzabakker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van uw vacature heb ik besloten om een sollicitatiebrief te sturen, ik zou namelijk erg graag voor de functie pizzabakker in aanmerking willen komen.

Al eerder heb ik gewerkt als pizzabakker en dat is me altijd goed bevallen, ik vind het namelijk erg leuk om allerlei verschillende pizza’s te maken. Het feit dat je elke dag weer nieuwe dingen leert spreekt me erg aan, maar ook het overbrengen van kennis en vaardigheden vind ik erg leuk om te doen. Ik leid graag nieuwe koks op, zodat deze de vaardigheden later weer in de praktijk kunnen brengen als het hun beurt is.

Verder vind ik het werken in een team erg leuk en dit doe ik dan ook graag. Vooral het sociale aspect hiervan spreekt me erg aan. Ik kan erg goed met mensen omgaan van verschillende culturen, doordat ik me erg goed kan inleven in mensen. Ik ben dan ook van mening dat dit een kwaliteit is die ik beschik die u goed van pas zal komen. Ook ben ik leergierig, waardoor ik snel nieuwe kennis en vaardigheden op pak en ik ben erg precies in mijn werk. Als een pizza niet naar mijn zin is, zal deze de keuken niet verlaten.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uitnodig voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kan ik dan het één en ander toelichten. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn Curriculum Vitae. Deze heb ik bijgevoegd in de bijlage.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip