Een voorbeeld Sollicitatiebrief afwas medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede afwas medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Simone Janssen
De Ruijterplein 25
4597 KL Rotterdam

Restaurant de Vlieger
t.a.v. mevrouw de Boer
Generaal Cronjerweg 45
4597 KP Rotterdam

Rotterdam, 07 februari 2020

Betreft: vacature afwas medewerker

Geachte mevrouw de Boer,

Op de website www.restaurant Les arcades.nl kwam ik de vacature voor afwas medewerker tegen. Middels dit schrijven wil ik u aangeven dat ik enorm veel belangstelling heb voor deze functie.

Ik ben Simone Janssen, 16 jaar en woonachtig in Rotterdam en op zoek naar een bijbaantje, welke ik naast mijn school kan invullen in de avond-uren. Graag wil ik wat extra geld verdienen en wil ik mij nuttig maken in mijn vrije uren nadat ik klaar ben met het maken van huiswerk. Op dit moment breng ik iedere ochtend de krant rond, maar ik zou graag in een leuk team willen werken waar ik het ook gezellig kan hebben met collega’s.

Ik ben een harde werkster en wil ontzettend graag bij u aan de slag in de keuken als afwashulp.
Ik heb mede doordat ik iedere ochtend de krant rond breng een verantwoordelijke instelling, ben flexibel en denk dat ik heel collegiaal kan zijn.
Verder denk ik dat ik veel beter ga functioneren in een team, omdat ik vooral een teamplayer ben.
Ik ben razend enthousiast over de functie en ik kan niet wachten tot het moment dat ik bij u in de keuken aan de slag kan.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Simone Janssen

Bijlage: curriculum vitae

Ook al gekeken naar weekendhulp Horeca

Advertentietip