Een voorbeeld sollicitatiebrief wasstraatmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede wasstraatmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief wasstraatmedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief wasstraatmedewerkers

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet kwam ik uw vacature tegen waarbij u op zoek bent naar wasstraatmedewerkers, graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen aangezien ik goede ervaringen heb met deze wasstraatmedewerker. Ik hoop dan ook dat ik door middel van deze brief u kan motiveren om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek, waarin we het een-en-ander nader kunnen bespreken.

Ik heb deze functie heb ik altijd met veel plezier uitgeoefend aangezien ik veel affiniteit hebt met auto’s. Het is voor mij geen straf om hele dagen bezig te zijn met auto’s. Hetgeen wat me nog meer aanspreekt aan deze functie is dat het een afwisselende baan is. Als wasstraatmedewerker moet je niet alleen zorgen dat de auto van buiten schoon is, maar ook van binnen. Daarbij zie ik het al een extra service om ook even te kijken of alles nog heel is, zoals bijvoorbeeld de spiegels.

Ik heb erg precies in mijn werk en ik vind het dan ook belangrijk dat ik mijn werk naar behoren uitoefen. Ik doe dan ook extra mijn best om ervoor te zorgen dat de klant geen klachten kan hebben en laat het dan ook vaak door iemand anders nog een keer nakijken om er zeker van te zijn dat ik niets gemist heb. Verder ben ik erg flexibel en is het voor mij geen enkel probleem om onverwachte dienste te draaien, ook het werken in het weekend of in de avonduren is voor mij geen enkel probleem. Het is voor mij ook geen probleem om zelfstandig te werken, maar ook het werken in een team levert geen problemen op. Mijn communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld, waardoor ik bijna met iedereen goed kan samen werken.

Ik hoop dat u naar het lezen van deze sollicitatiebrief besluit om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Ik ben zo vrij geweest om ook mijn curriculum vitae toe te voegen met enkele gegevens van referenties, zodat u eventueel contact op kunt nemen met mijn vorige werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip