Sollicitatiebrief gevangenisbewaker

Een voorbeeld sollicitatiebrief gevangenisbewaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gevangenisbewaker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almelo, 2 april 2015)

Betreft: sollicitatie gevangenisbewaker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Kraaij)

Afgelopen woensdag 1 april jongstleden las ik met buitengewoon veel belangstelling de advertentie in het Algemeen Dagblad dat u een functie vrij heeft voor een gevangenisbewaker. De functie spreekt mij enorm aan en daarom heb ik besloten u middels dit schrijven op de hoogte te stellen van mijn vergaande interesse in de functie van gevangenisbewaker.

Met trots kan ik u melden dat ik eind vorige week de opleiding Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) succesvol heb volbracht.
Nu ik in het bezit ben van mijn diploma jeuken mijn handen om direct aan de slag te kunnen als gevangenisbewaker. Ik ben enorm gemotiveerd en nu ik mijn opleiding Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) heb volbracht zou ik graag middels een interne opleiding mij persoonlijk willen ontwikkeling in het werkveld.

In de vacature geeft u aan dat er ruimte is voor scholing en opleiding.
Ik ben leergierig ingesteld en zou graag een intern programma willen volgen om het hoogst haalbare uit mij zelf te halen.

U treft in mij een persoon aan die stressbestendig is, discipline heeft, conflicten kan beheersen en besluitvaardig is. Daarnaast beschik ik over een goede woorden schat en spreek ik uitstekend Nederlands en beheers ik de Engelse taal. Men zegt wel; een gevangenenbewaarder is een echte loyalist, ik ben een echte loyalist.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie als gevangenisbewaker.
Met buitengewoon veel belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven gevangenisbewaker te downloaden

Advertentietip