Een voorbeeld sollicitatiebrief helpdeskmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede helpdeskmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Sittard, 29 april 2018)

Betreft: sollicitatie helpdeskmedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Schaap)

Via uw internetsite kwam ik terecht bij de openstaande vacatures voor uw bedrijf en ik las met veel interesse dat u op zoek bent naar een helpdeskmedewerker. Deze vacature sluit naadloos aan bij mijn kennis, vaardigheden, ervaringen en kwaliteiten.
Op heden ben ik werkzaam voor het bedrijf Sitel waar ik ook als helpdeskmedewerker werk maar ik wil graag mijn horizon verbreden en ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wil daarbij nog mee geven dat ik een goede toevoeging ben voor uw team

Bij uw bedrijf werken een aantal bekenden van mij en zij zijn allemaal positief over u als werkgever en dat heeft mij ook doen besluiten om eens te kijken op uw internetsite. Ik heb al meerdere jaren werkervaring als helpdeskmedewerker en ik doe dit werk dan ook nog steeds met alle plezier. Aangezien ik toe ben aan een nieuwe uitdaging en mijn horizon wil verbreden ben ik mij gaan oriënteren op de arbeidsmarkt en na alle positieve verhalen over uw bedrijf zou ik het liefst bij uw bedrijf aan de slag gaan op de helpdesk afdeling.

De kernwoorden die mij het beste omschrijven zijn flexibel, enthousiast, ambitieus, communicatief sterk, eerlijk en doorzettingsvermogen. Ik wil altijd de beste oplossing vinden als helpdeskmedewerker en daarmee doel ik erop dat ik resultaatgericht ben. Daarnaast vindt ik het ook geen enkel probleem om wisselende diensten te draaien.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de eventuele mogelijkheden bij uw bedrijf bespreken. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae aan voor meer persoonlijke informatie, achtergronden en werkervaringen. Wanneer een reactie van u uitblijft zou ik volgende week contact met u hierover opnemen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip