Een voorbeeld sollicitatiebrief magazijnmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor magazijnmedewerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam Adres
Postcode en WOONPLAATS
Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde Postcode en STANDPLAATS

Eindhoven, 29 oktober 2018

Betreft: vacature magazijnmedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Bakker)

In de Telegraaf van 15 november zag ik de advertentie staan van uw vacature voor magazijnmedewerker.
Graag wil ik via deze sollicitatiebrief mijn belangstelling kenbaar maken op de vacature magazijnmedewerker. Uit de vacature blijkt dat u op zoek bent naar een medewerker die flexibel ingesteld is en goed en innovatieve ideeën heeft. Het geschetste profiel van de toekomstige werknemer sluit precies bij mij aan en dat is ook één van de redenen geweest van mijn vergaande interesse in de openstaande vacature. Ik beschik naast mijn werkervaring ook over de gevraagde diploma’s zoals u aangeeft in de vacature.

Uw organisatie spreekt mij bijzonder aan en dan met name de vrijheid die je als informatie medewerker krijgt in de functie. Mijn kennis en vaardigheden komen in de functie van informatie medewerker goed terecht en ik ben ook zeer enthousiast over de functie in uw organisatie. Bij mijn huidige werkgever heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als informatie medewerker, maar ik ben opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging vind ik al terug in het aandachtig lezen van de functieomschrijving. Als informatie medewerker wil ik graag de verantwoordelijkheid nemen e deze uitdragen naar de gasten. Daarnaast ben ik innovatief en creatief ingesteld om nieuwe ideeën te ontdekken en te ontwikkelen. Bovendien spreekt mij het afwisselende werk bij uw bedrijf als informatie medewerker enorm aan en ik denk goed in het functieprofiel te passen.

Hiervoor heb ik 4 jaar gewerkt in een groenten bedrijf, eerst als medewerker conserven en daarna als medewerker KD. Hierdoor heb ik een goed inzicht gekregen in de distributie van goederen. Ik doe mijn werk goed, ik zie wat er gedaan moet worden en doe dat dan. Ik leer mijn werk snel en wil ook graag nieuwe dingen leren.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip