Een voorbeeld sollicitatiebrief constructeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief constructeur te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Maastricht, 05 oktober 2018

Betreft: vacature Constructeur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Looms)

Vrijdag 29 september jl. las ik op de vacaturebank op internet de vacature van uw bureau voor de functie van constructeur.
Bij het lezen van de functieomschrijving werd ik meteen enthousiast. In deze sollicitatiebrief wil ik u graag gemotiveerd uitleg geven waarom ik de juiste constructeur ben voor uw bureau.

Drie jaar geleden heb ik mijn hbo-opleiding bedrijfskunde afgerond en ik werk nu bijna twee en een half jaar als constructeur bij Infra constructeurs. In mijn huidige functie houdt ik mij vooral bezig met het ontwerpen van infrastructurele bouwconstructies die zijn opgebouwd uit diverse soorten materiaal.

Verder verzorg ik de ontwerprapporten en controleer ik de gemaakte tekeningen en bestekken. Bij het werken als constructeur wil ik altijd zo innovatief mogelijk te werk gaan en deze technieken ook daadwerkelijk toepassen. Het geeft mij een enorm goed gevoel wanneer ik alles uit een project kan halen wat er in zit en daarbij toch de ontwerpen en tekeningen te blijven handhaven.

In mijn opleiding en mijn huidige werkervaring heb ik vooral altijd gelet op mijn technische inzicht en deze verder ontwikkeld, daarnaast beschik ik over goede communicatie vaardigheden en kan ik me goed verplaatsen in de opdrachtgever van het project.
Door deze kwaliteiten ben ik in staat om een goede conversatie te hebben over het project met de opdrachtgever en kan ik hem goed uitleggen wat er allemaal mogelijk is.

Door mijn aanstaande verhuizing ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Maastricht. Uw bureau sprak mij meteen aan door de veelzijdigheid en haar professionaliteit. Daarnaast staat uw bureau bekend om uitdagende manier van werken en de geklaarde projecten waar uw naam op staat. Met mijn huidige ervaring, kennis en instelling ben ik ervan overtuigd een goede aanvulling te zijn voor uw bureau.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip