Sollicitatiebrief horeca assistent

Een voorbeeld Sollicitatiebrief horeca assistent . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede horeca-assistent sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentietips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Huissen, 10 februari 2018)

Betreft: vacature horeca-assistent

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte Mevrouw Ten Voorden)

Graag wil ik middels dit schrijven reageren op uw advertentie in het weekblad van Huissen. Ik las met veel belangstelling uw vacature van horeca-assistent. Ik stel mij graag aan u voor als de geschikte kandidaat voor de openstaande functie.

Ik ben Louis Schoenmaker, 42 jaar en woon in Huissen. Op dit moment ben ik werkzaam als instellingskok bij het verzorgingshuis in Duiven maar wegens privé omstandigheden ben ik op zoek naar een baan dichter bij huis.
Met enorm veel plezier werk ik als instellingskok maar ik vindt het ook totaal niet erg om een stapje terug te doen.
Voordat ik begon als instellingskok heb ik een vergelijkbare functie vervult bij ’t Hoessen in Huissen en deze functie beviel mij destijds uitermate goed. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik gaan werken als instellingskok bij het verzorgingshuis in Duiven.

Uw horeca bedrijf spreekt mij enorm aan. Ik ken het bedrijf goed omdat ik bijna elk weekend samen met mijn partner kom lunchen.
De ontspannen sfeer en de zorgeloosheid spreken mij enorm aan en daarom wist ik ook direct dat de functie van horeca-assistent mij op het lijf geschreven is. Ik kan goed in een team werken en weet hoe het is om werkzaamheden te delegeren. Naast een teamspeler kan ik ook uitermate goed zelfstandig werken. Ik ben zeer enthousiast in de functie die er bij u vrij komt.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar bijgesloten curriculum vitae.
Graag kom ik in een gesprek een nadere toelichting geven.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven horeca assistent te downloaden

Advertentietip