Een voorbeeld Sollicitatiebrief horeca assistent . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede horeca-assistent sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marco de Zwijger
Sperwerstraat 896
4597 HW Huissen

Partycentra de Hulshof
t.a.v. Mevrouw Ten Voorden
Boomkade 79
2597 KP Beuningen

Huissen, 10 februari 2018

Betreft: vacature horeca-assistent

Geachte Mevrouw Ten Voorden

Graag wil ik middels dit schrijven reageren op uw advertentie in het weekblad van Huissen. Ik las met veel belangstelling uw vacature van horeca-assistent. Ik stel mij graag aan u voor als de geschikte kandidaat voor de openstaande functie.

Ik ben Louis Schoenmaker, 42 jaar en woon in Huissen. Op dit moment ben ik werkzaam als instellingskok bij het verzorgingshuis in Duiven maar wegens privé omstandigheden ben ik op zoek naar een baan dichter bij huis.
Met enorm veel plezier werk ik als instellingskok maar ik vindt het ook totaal niet erg om een stapje terug te doen.
Voordat ik begon als instellingskok heb ik een vergelijkbare functie vervult bij ’t Hoessen in Huissen en deze functie beviel mij destijds uitermate goed. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik gaan werken als instellingskok bij het verzorgingshuis in Duiven.

Uw horeca bedrijf spreekt mij enorm aan. Ik ken het bedrijf goed omdat ik bijna elk weekend samen met mijn partner kom lunchen.
De ontspannen sfeer en de zorgeloosheid spreken mij enorm aan en daarom wist ik ook direct dat de functie van horeca-assistent mij op het lijf geschreven is. Ik kan goed in een team werken en weet hoe het is om werkzaamheden te delegeren. Naast een teamspeler kan ik ook uitermate goed zelfstandig werken. Ik ben zeer enthousiast in de functie die er bij u vrij komt.

Meer informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring vindt u in de bijgesloten curriculum vitae.
Graag kom ik in een gesprek een nadere toelichting geven.

Met vriendelijke groet,

Marco de Zwijger

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer horeca brieven vindt u hier

Advertentietip