Sollicitatiebrief stukadoor

Een voorbeeld sollicitatiebrief stukadoor. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor stukadoor te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Amsterdam, 08 maart 2018)

Betreft: vacature stukadoor

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Bakker)

Maandag 04 maart jl. zag ik de vacature van stukadoor in het Telegraaf en via deze weg wil ik mijn interesse aan u tonen voor de vacature van stukadoor bij uw bedrijf.Op dit moment werk ik bij een bouwbedrijf Janssen in Abcoude maar ik zou graag bij uw bedrijf willen werken omdat ik mijn vakmanschap stukadoren in een groter bedrijf wilt voortzetten.

Ik heb altijd met enorm veel plezier gewerkt bij mijn huidige werkgever maar ben toe aan een nieuwe uitdaging. Via deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen en u vertellen waarom ik de stukadoor die bij uw bedrijf past.

Ik ben bij mijn huidige werkgever bekend geworden met alle technieken die je nodig hebt om een goede stukadoor te zijn. Verder heb ik kennis gemaakt met spuitwerk en dit vindt ik zo leuk dat ik hier graag verder in wil groeien. In het stukadoren ben ik erg nauwkeurig en ik streef naar kwaliteit. Verder kan ik goed zelfstandig werken maar ik vind het niet erg om in teamverband een klus te klaren. In uw advertentie vraagt u vooral om werkervaring en ik kan u dat geven met mijn achtergrond.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven stukadoor te downloaden

Advertentietip