Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker technische dienst. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief medewerker technische dienst te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Sittard, 07 september 2018)

Betreft: vacature medewerker technische dienst

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Rozenboom)

Blij verrast las ik uw advertentie in het Algemeen Dagblad van 6 september jl. dat u op zoek bent naar een nieuwe medewerker voor de technische dienst binnen uw bedrijf. U gaf aan dat uw voorkeur uitgaat naar een persoon die net de opleiding hoofd technische dienst heeft afgerond en dat u de mogelijkheid biedt om een leertraject in te gaan. Bij het lezen van de vacature en de gewenste medewerker wist ik direct dat u mij zoekt als aanvulling bij de technische dienst.

In juli 2014 heb ik mijn opleiding hoofd technische dienst succesvol afgerond aan het ROC in Sittard. Na het afronden van mijn opleiding heb ik besloten dat ik nog niet uitgestudeerd ben en graag verder wil leren, om mij persoonlijk te ontwikkelen. In uw vacature geeft u aan dat u deze mogelijkheid biedt en daarom denk ik de juiste persoon te zijn voor de openstaande vacature om uw technische dienst aan te vullen.

Ik heb buiten mijn stages tijdens de opleiding geen werkervaring maar ik weet als geen ander wat de functie van medewerker technische dienst inhoudt. Tijdens mijn stages heb ik mij bezig gehouden met technische en algemene onderhoudswerkzaamheden. Verder heb ik ook mijn managementvaardigheden in mijn stages ontwikkeld.
Ik moest onder andere begrotingen opstellen, voorstellen en offertes uitbrengen. Ik heb daarnaast als onderdeel van mijn opleiding hoofd technische dienst het rooster voor één hele week mogen maken en het bedrijf waarbij ik stage liep was uitermate tevreden.

U treft in mij een leergierig persoon die enorm graag door wil groeien in het vak technische dienst. Aspecten die een medewerker technische dienst nodig heeft vindt u ook bij mij terug. Ik kan goed samenwerken en probleem oplossend werken, daarnaast ben ik praktisch en theoretisch ingesteld en beschik ik over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Allemaal aspecten die noodzakelijk zijn om de functie van medewerker technische dienst goed te kunnen uitoefenen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip