Sollicitatiebrief intercedent

Een voorbeeld sollicitatiebrief Intercedent. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Intercedent sollicitatiebrief te kunnen schrijven.. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Heleen, 10 februari 2018)

Betreft: sollicitatie voor de functie intercedent

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw De Jaeger)

Afgelopen donderdag 07 februari jl. heb ik met veel interesse in de weekendkrant gelezen dat u een vacature heeft openstaan voor de functie van intercedent. Naar ons prettig verlopen telefoongesprek van gister wil ik mij via deze sollicitatiebrief voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature van intercedent.

Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool van Venlo aan de opleiding personeel en arbeid. Ik heb bij verschillende grote organisaties gewerkt als intercedent. Bij mijn huidige werkgever zitten mijn werkzaamheden als intercedent er zo goed als op. Mijn werkzaamheden bestaan op dit moment uit het voeren van intakegesprekken, het koppelen van kandidaten aan vacatures en het verzorgen van de administratie. Door de vele jaren ervaring die ik heb als intercedent lijkt het mij dat ik een goede toevoeging kan zijn voor uw organisatie. Daarnaast ben ik vriendelijk ingesteld en ben ik ook collegiaal

De belangrijkste reden dat ik bij uw organisatie solliciteer is voor mij dat ik uw organisatie een professionele organisatie vind, die ook oog heeft voor ontwikkeling. De aandacht die u besteed zoals u heeft gezegd tijdens het telefonisch contact aan opleiding en training vind ik bijzonder belangrijk. Ik ben er van overtuigd dat uw organisatie en ik een klik kunnen krijgen en ik ben dan ook zeer gemotiveerd om aan de slag te kunnen gaan voor uw organisatie.

U treft in mij een leergierig persoon die openstaat voor nieuwe uitdagingen en zich zelf voortdurend wil gaan ontwikkelen. Wanneer ik mezelf zal moeten omschrijven zal dat zijn: resultaatgericht, communicatief sterk en positief ingesteld. Ik kan zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten in mijn werk.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw organisatie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om de sollicitatiebrief intercedent voor 1 euro te downloaden

Advertentietip