Een voorbeeld sollicitatiebrief Operator. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Operator sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Geesteren, 08 maart 2019)

Betreft: sollicitatie operator

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Frieling)

Bij het zien van de vacature operator op uw website, was ik meteen razend enthousiast. Zowel de bedrijfs als de functieomschrijving sprak mij direct aan. Het werken in een organisatie zoals die van u lijkt mij zeer uitdagend omdat de functie verschillende werkzaamheden bevat . Ook zet ik mij graag in en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Door het volgen van diverse studies en het deelnemen aan diverse projecten gedurende mijn opleiding voor operator, heb ik veel kennis en vaardigheden vergaard. De verkregen kennis heb ik na het behalen van mijn diploma in de praktijk verder ontwikkeld bij meerdere organisaties. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het draaiende houden van de productielijnen en het opzetten van nieuwe productielijnen.

Ik beschik over een enorm groot analytisch vermogen doordat ik met meerdere complexe situaties te maken heb gehad. Daarnaast weet ik me snel aan te passen aan verschillende situaties en op een goede manier mijn team aan te sturen om tot een gewenst resultaat te komen. Naast mijn kennis en vaardigheden ben ik altijd enorm gemotiveerd en ben ik collegiaal ingesteld. Ik ben in mijn werk altijd heel nauwkeurig en stel kwaliteit boven kwantiteit. Verder ben ik flexibel ingesteld en vind ik werken in een ploegendienst geen probleem, ook het invallen of over nemen van diensten vind ik geen probleem.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip