Een voorbeeld sollicitatiebrief autoplaatwerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede autoplaatwerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Den Helder, 16 augustus 2018)

Betreft: vacature autoplaatwerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Broekhuis)

Op een online vacaturebank kwam ik uw advertentie tegen waarin u aangaf op zoek te zijn naar versterking voor uw team. Mijn aandacht werd meteen getrokken en ik heb de vacature aandachtig doorgelezen. Middels dit schrijven wil ik u mijn enthousiasme en motivatie voor de openstaande vacature van autoplaatwerker kenbaar maken.

Ik heb al enige jaren ervaring als autoplaatwerker maar door de aanhoudende crisis sta ik sinds een paar weken op straat. In de tussentijd heb ik absoluut niet stil gezeten en ben direct begonnen met het oriënteren op de arbeidsmarkt. Uw advertentie met de vacature van autoplaatwerker sluit precies aan bij mijn kwaliteiten en bij mijn wensen qua werk. Ik heb bij mijn vorige werkgever altijd met enorm veel plezier gewerkt en dit plezier zou ik ook zeker hebben in uw bedrijf. De in de functieomschrijving gevraagde kennis en vaardigheden bezit ik allemaal en dat heeft vooral te maken met mijn jarenlange werkervaring als autoplaatwerker. In alle jaren dat ik werkzaam ben geweest heb ik meerdere cursussen en bijscholingen gevolgd om mee te gaan met de nieuwe technieken die worden gebruikt bij plaatwerkzaamheden.

Als u mij zou vragen hoe ik mijzelf zou omschrijven als werknemer en persoon zou ik het volgende over mij kunnen zeggen; ik ben een gemotiveerd persoon zowel in werk als privé sfeer en ik heb een doorwerk instelling. Verder ben ik vriendelijk ingesteld en ik wil altijd het beste uit mijzelf halen.

Ik kom graag bij u langs om mijn sollicitatiebrief en curriculum vitae toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)
Bijlage  CV

Kijk ook eens naar de sollicitatiebrief automonteur.

Advertentietip