Een voorbeeld sollicitatiebrief kantinejuffrouw. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kantinejuffrouw sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief kantinejuffrouw (Sneek, 27 mei 2018)

Betreft: vacature kantinejuffrouw

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Kaptein)

In het weekblad Sneek van 27 mei jl. las ik met veel interesse de openstaande vacature als kantinejuffrouw bij uw organisatie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen en mijn interesse tonen voor de openstaande functie.

De functie van kantinejuffrouw spreekt mij enorm aan omdat ik al meerdere jaren ervaring heb in de keuken. Door uiteenlopende privé omstandigheden heb ik de afgelopen jaren thuis gezeten en sinds kort voel ik weer de drang om aan de slag te gaan. Het lijkt mij ontzettend leuk om in uw kantine te functioneren als kantinejuffrouw. Het bereiden van eten is mij niet vreemd en ik kan ontzettend goed omgaan met mensen.

In mijn werk als keukenhulp ben ik altijd heel strikt en nauwkeurig geweest en hygiene was één van de belangrijkste speer punten. Als keukenhulp heb ik altijd gewerkt in teamverband, maar ook zelfstandig eten voorbereiden behoorde tot de taken. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en ik ben een vrolijk ingesteld persoon. De functie van kantinejuffrouw past daarom enorm goed bij mij, omdat ik affiniteit heb met koken en eten maar ook omdat ik graag met mensen om ga.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.
In afwachting op uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip