Een voorbeeld sollicitatiebrief orderpicker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede orderpicker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Eindhoven, 18 oktober 2019

Betreft: vacature orderpicker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Bakker)

Naar aanleiding van uw advertentie in het NRC handelsblad van 02 oktober jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van orderpicker binnen uw bedrijf.

Bij het lezen van de advertentie voelde ik mij meteen enthousiast over de vrijgekomen functie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u er van overtuigen dat ik zeer gemotiveerd ben om uw team van orderpicks te komen versterken.

Zoals u kunt lezen in mijn cv ben ik in het bezit van de eigenschappen en vaardigheden zoals omschreven in de vacature. Ik ben in het bezit van een heftruckcertificaat en heb ruime ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens, het controleren van de zendingen en het aftekenen van vrachtbrieven.

Momenteel ben ik werkzaam als kwaliteitscontroleur bij een bedrijf welke auto onderdelen verkoopt. In de dat ik hier nu werk heb ik veel geleerd op het gebied van kwaliteitscontrole. Omdat ik mij verder wil ontwikkelen is het nu tijd voor een volgende stap in mijn professionele carrière.

Gezien mijn werkervaring en de juiste papieren denk ik goed te passen in deze functie en word ik dan ook graag door u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik u in een gesprek gemotiveerd mijn sollicitatie toelichting. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip