Sollicitatiebrief stage ICT

Een voorbeeld stage sollicitatiebrief voor de ICT. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stage sollicitatiebrief te kunnen schrijven.Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief ( Utrecht, 06 oktober 2018)
Betreft: Stage onderzoeker ICT

Geachte heer/mevrouw,

Op dit moment zit ik in het eerste studiejaar ICT van het St Anna college te Nieuwegein. In het kader van deze studie zoek ik een geschikte stageplaats voor 4 dagen per week. Deze stage zou ik graag bij uw bedrijf willen vervullen. Uw kantoor spreekt mij aan omdat het een organisatie is dat wereldwijde bekendheid geniet en de grotere bedrijven onder de hoede heeft.

Gezien mijn studierichting gaat mijn voorkeur uit naar een ICT functie binnen uw bedrijf, maar een andere taak in uw bedrijf is natuurlijk ook goed. Het gaat erom dat ik mij tijdens de stage kan bezighouden met alles wat met ICT te maken heeft. ik denk hierbij aan het onderzoeken van netwerk verkeer, onderzoeken uitvoeren en rapportages maken van de uitgevoerde onderzoeken.

Ik ben van nature leergierig en altijd enthousiast ingesteld. Ik kan hel goed zelfstandig werken en ik kan mij ook makkelijk aanpassen als er een project in teamverband gedaan moet worden. Ik ben over mezelf altijd erg kritisch en daarbij wil ik altijd het beste in mij naar boven halen en aan de rest laten zien. Verder ben ik creatief ingesteld en ik zal mijn uiterste best doen om mijn stage te doen slagen.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn stage ervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de stage verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vita