Een voorbeeld stage sollicitatiebrief voor de ICT. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stage sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jeroen van der Bos
Elzenlaan 15
4023AP Utrecht

ICT bedrijf IBM
t.a.v. heer van der Berg
Provinciale weg 99
1569KL Amersfoort

Utrecht, 16 oktober 2020
Betreft: Stage onderzoeker ICT

Geachte heer van der Berg

Op dit moment zit ik in het eerste studiejaar ICT van het St Anna college te Nieuwegein. In het kader van deze studie zoek ik een geschikte stageplaats voor 4 dagen per week. Deze stage zou ik graag bij uw bedrijf willen vervullen. Uw kantoor spreekt mij aan omdat het een organisatie is dat wereldwijde bekendheid geniet en de grotere bedrijven onder de hoede heeft.

Gezien mijn studierichting gaat mijn voorkeur uit naar een ICT functie binnen uw bedrijf, maar een andere taak in uw bedrijf is natuurlijk ook goed. Het gaat erom dat ik mij tijdens de stage kan bezighouden met alles wat met ICT te maken heeft. ik denk hierbij aan het onderzoeken van netwerk verkeer, onderzoeken uitvoeren en rapportages maken van de uitgevoerde onderzoeken.

Ik ben van nature leergierig en altijd enthousiast ingesteld. Ik kan hel goed zelfstandig werken en ik kan mij ook makkelijk aanpassen als er een project in teamverband gedaan moet worden. Ik ben over mezelf altijd erg kritisch en daarbij wil ik altijd het beste in mij naar boven halen en aan de rest laten zien. Verder ben ik creatief ingesteld en ik zal mijn uiterste best doen om mijn stage te doen slagen.

Meer persoonlijke informatie over mijn stage ervaringen en behaalde diploma’s vindt u in mijn bijgevoegde curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de stage verder willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Jeroen van der Bos

Bijlage: curriculum vita

Op zoek naar nog meer stage sollicitatiebrief voorbeelden? klik dan hier 

Advertentietip