Een voorbeeld sollicitatiebrief lopende band medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede lopende band medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

William van de Akker
Druivengaard 12
4599 QP Beneden Leeuwen

Champignonkweker 12
t.a.v.meneer Meussen
Rode klaproos 12
1256LP Utrecht

Beneden Leeuwen, 01 februari 2018

Betreft: vacature lopende band medewerker

Geachte meneer Meussen,

Vrijdag 31 januari jl. las ik op uw website dat u voor het uitbreiden van uw team nieuwe lopende band medewerkers zoekt. Op dit moment ben ik nog werkzaam bij een grote onderneming die aan de lopende band centrifuges maakt voor het opwekken van kern energie. Door bezuinigingen en reorganisatie komt mijn baan per 1 maart 2014 te vervallen. Via mijn line manager Ronald Leeuwerik hoorde ik dat u op zoek bent naar nieuwe werknemers met ervaring aan de lopende band. Ik heb meer dan genoeg ervaring en via deze sollicitatiebrief wil ik mijn interesse voor de openstaande vacature aan u kenbaar maken.

Zoals ik heb aangegeven heb ik via mijn line manager vernomen dat u nieuwe werknemers zoekt voor de lopende band. Mijn line manager is vorige week woensdag bij uw bedrijf geweest voor een rondleiding en hij kwam vol trots vertellen over de gang van zaken bij uw bedrijf. Ik ben al bekend met lopende band werk en ik ga er dan ook vanuit dat ik zonder moeite kan aansluiten bij de andere werknemers aan de lopende band. Mijn functie vervalt per 1 maart 2014 maar dit kan in goed overleg ook eerder plaats vinden. Ik ben enorm gemotiveerd en zie mij als een aanvulling op uw huidige team. Ik heb ten slotte al enige jaren ervaring met lopende band werk. Samenwerken is geen probleem en als een collega hulp nodig heeft zou ik mijn hulp direct aanbieden.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw organisatie. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier voor meer productie sollicitatiebrieven

Advertentietip