Een voorbeeld sollicitatiebrief postmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede postmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief postmedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief postmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet ben ik uw vacature postmedewerker tegen gekomen en graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen.

De reden waarom deze vacature mij zo aanspreekt is het feit dat het een functie is die flexibel ingevuld kan worden. Het is bijvoorbeeld niet verplicht om fulltime te werken en ook onregelmatige uren zijn bespreekbaar. Naar mijn mening is dit dan ook een vacature die ik prima kan combineren met de opleiding die ik op het moment aan het volgen ben.

Naar mijn mening ben ik zeer geschikt voor deze functie, gezien mijn positieve eigenschappen die bijdragen om deze baan tot een goed eind te brengen. Om te beginnen ben ik erg precies in mijn werk, waardoor het sorteren van de post voor mij geen enkel probleem is. Ook het feit dat het vaak flink aanpoten is, is voor mij geen probleem.

Ik vind het fijn om bezig te zijn en werk dan ook graag hard en laat mij van de beste kant zien. Verder heb ik veel geduld en ben ik erg gemotiveerd om dit werk tot een goed eind te brengen. Behalve dat de functie een functie is die flexibel bekleed kan worden, ben ik ook erg flexibel. Het maken van overuren, zolang mijn studie niet in het gedrang komt, is voor mij geen probleem. Verder ben ik uiteraard bereid om in de vakanties, indien dat gewenst is, meer uren te maken.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief besluit om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek. Graag zou ik tijdens dit gesprek nog het een-en-ander willen toelichten over mijn bijgevoegde Curriculum Vitae. Verder ben ik uiteraard bereid om vragen te beantwoorden indien u die heeft gekregen. In de bijlage vindt u niet alleen een C.V., maar ook een lijstje met verschillende referenties van werkgevers waar ik in het verleden gewerkt heb met hun contactgegevens. Dit zodat u nog meer informatie over mij kunt inwinnen indien dat wenselijk is.

In afwachting verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip