Een voorbeeld sollicitatiebrief kraamhulp. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kraamhulp sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief kraamhulp

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Sittard, 13 januari 2021)

Betreft: sollicitatie kraamhulp

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Schuurink)

Tijdens het surfen op het internet kwam ik uw advertentie tegen waarin u aangeeft op zoek te zijn naar uitbreiding van uw kraamzorg bedrijf. Bij het lezen van de vacature werd ik meteen enthousiast. Ik ben mij momenteel aan het oriënteren op de arbeidsmarkt en de kraamzorg sluit perfect aan bij genoten opleiding. Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor de vacature van kraamhulp.

Ik heb al ruimschoots werkervaring in de kraamzorg. Hierdoor treft u in mij de juiste persoon die al de benodigde kennis en vaardigheden in huis heeft om goed te kunnen functioneren. De afgelopen jaren heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt in de kraamzorg, zowel op ziekenhuizen als bij de mensen thuis. Door mijn recente verhuizing naar Sittard ben ik op zoek naar een nieuwe werkgever waar ik dezelfde functie verder kan uitoefenen. U treft in mij een hele zorgzame vrouw die precies weet wat nodig is om de goede kraamzorg aan de mensen aan te bieden. Ik bezit over de benodigde papieren om zelfstandig te werk mogen als kraamhulp en daarnaast ben ik ook in het bezit van een Verklaring Omtrent Goedgedrag (VOG).

Verder beschik ik naast mijn huidige werkervaring ook over een enorme dosis geduld. Van nature ben ik de rust zelve en dit ervaren veel kersverse ouders als prettig. Ik ben communicatief sterk, zowel in woord als in schrift.Kopie uitsluitend voor eigen gebruik

Voor verdere persoonlijke informatie verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae.
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Hier een voorbeeld van een sollicitatiebrief medewerker zorg

Advertentietip