Sollicitatiebrief chauffeur personenvervoer

Een voorbeeld sollicitatiebrief chauffeur personenvervoer . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede chauffeur personenvervoer sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentietips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Heerenveen, 07 februari 2018)

Betreft: sollicitatie chauffeur personenvervoer

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Oost)

Met veel belangstelling heb ik in het Algemeen Dagblad van donderdag 5 februari jl. uw vacature gelezen waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een nette, goed gemotiveerde chauffeur voor personenvervoer. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag kandidaat stellen voor de functie van chauffeur personenvervoer.

Vanaf jongst af aan heb ik altijd al geopperd dat ik ontzettend graag een touringcar wil besturen om mensen van A naar B te brengen. Na het behalen van mijn auto rijbewijs ben ik direct opgegaan voor mijn groot rijbewijs. Nu ik in het bezit ben van mijn Rijbewijs D wil ik zo spoedig mogelijk aan de slag als chauffeur personenvervoer. Ik was ook blij verrast toen ik uw vacature voorbij zag komen in het Algemeen Dagblad en dacht direct dit is mijn kans om eindelijk aan de slag te gaan als chauffeur personenvervoer.

Op dit moment ben ik nog werkzaam bij een fabriek. Mijn huidige werkgever weet dat ik op dit moment solliciteer en ze steunen mij ook in wat ik enorm graag wil gaan doen. Voor een goede referentie met betrekking tot mijn functioneren kunt u het beste contact opnemen met de heer Janssen, mijn huidige werkgever.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen dat ik ambitieus, flexibel, goudeerlijk en enthousiast ben. Ik ben communicatief vaardig en spreek meerdere talen, dit is eventueel ideaal voor een buitenlandse tripje met personenvervoer. In drukke tijden kunt u altijd op mij rekenen, want ik ben flexibel en het werken als chauffeur personenvervoer lijkt mij enorm leuk.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar het bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting geven.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven chauffeur personenvervoer te downloaden

Advertentietip