Een voorbeeld sollicitatiebrief vaccinatie medewerker Corona. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief Vaccinatie medewerker Corona te kunnen schrijven.

Advertentietip

Silvia van Rijk
Betuwestraat 12
1255 AK Beneden Leeuwen
Te 06-221659888

GGD Neder Betuwe
De lange linden 256
45997 KK Tiel

Beneden Leeuwen 2 Februari 2021

Betreft: Motivatiebrief Vaccinatie medewerker Corona

Geachte heer/mevrouw (indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in),

In de krant zag ik dat u op zoek was naar een vaccinatie medewerker Corona en graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen.

Al enige tijd ben ik op zoek naar een nieuwe baan, aangezien het bedrijf waarvoor ik heb gewerkt heb failliet is gegaan door corona. Voorheen heb ik jaren in de horeca gewerkt, maar gezien de omstandigheden is het erg lastig om hier een baan in te vinden. Gezien het feit dat ik erg leergierig ben en graag nieuwe ervaringen op doe, lijkt me Vaccinatie medewerker Corona een erg leuke uitdaging.

In de vacature gaf u aan dat u op zoek bent naar mensen met enige ervaring, deze heb ik niet. Maar ik heb wel de motivatie en de wil om de bijbehorende kennis en ervaring zo snel mogelijk op te doen en hoop dan ook dat u me deze kans wil geven.

Als u mij zou vragen om mezelf te omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik er leergierig en nieuwsgierig bent. Verder ben ik ook heel flexibel en precies in mijn werk.
Mijn leergierigheid kunt u afleiden aan het feit dat ik graag nieuwe kennis en vaardigheden op doe. Ik vind het erg leuk om cursussen te volgen, zodat ik mijn kennis weer uit kan breiden. Verder stel ik over het algemeen veel vragen om mijn kennis verder uit te breiden. Ook ben ik erg flexibel, avonduren of in de weekenden werken is voor mij geen enkel probleem. Ik ben altijd bereid om nog wat extra uren te draaien als dat noodzakelijk is.
Verder vind ik het belangrijk om kwalitatief werk af te leveren, vandaar dat ik altijd mijn werk goed wil uitvoeren en erg precies ben.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief, mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, zodat wij samen kunnen kijken wat jullie voor mij kunnen betekenen en ik voor jullie.
Voor mij informatie over mijn opleiding en werkverleden verwijs ik u naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Ook kunt u hier enkele referenties vinden van bedrijven waar ik eerder heb gewerkt.

Met vriendelijke groet,

Silvia van Rijk

Bijlage CV

Advertentietip