Sollicitatiebrief houtbewerker

Een voorbeeld sollicitatiebrief houtbewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede houtbewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Wierden, 02 februari 2018)

Betreft: vacature houtbewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Nijsink)

Via een kennis van mij ben ik geattendeerd op de openstaande functie van houtbewerker bij uw net opgerichte onderneming. Ik ben direct online op zoek gegaan naar uw onderneming en heb mij verdiept in uw werkzaamheden. Hierbij werd ik enthousiast over het feit hoe u uw werkzaamheden uitvoert en dat vakmanschap altijd meesterschap is. Via deze brief wil ik mij graag kandidaat stellen voor de functie van houtbewerker bij uw bedrijf.

De functie van machinaal houtbewerker spreekt mij enorm aan omdat ik zelf al jaren werkzaam ben in dezelfde sector. Door de jaren heen ben ik in verschillende functies werkzaam geweest en hierdoor heb ik veel werkervaring opgedaan. Bij mijn huidige werkgever ben ik werkzaam als interieurbouwer en hier komt veel pas en maat werk bij kijken. Door mijn jarenlange werkervaring in de bouwsector denk ik van grote waarde te kunnen zijn voor uw startende onderneming. U vraagt een ervaren houtbewerker en die medewerker treft u in mij aan.

Ik beschik over meer dan voldoende werkervaring en u kunt mij met een gerust hart zelfstandig laten werken. Naast het werken met de machines om hout te bewerken kunt u mij ook inzetten voor andere werkzaamheden, zoals plaatsen en verwijderen van bekisting, aanbrengen van sparingen en onderhoudswerkzaamheden van machines. Ik heb absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en ik ben uiterst gedreven, leergierig en enthousiast.

De gevraagde diploma’s en certificaten voor houtbewerker heb ik in mijn bezit en daarnaast beschik ik over jarenlange werkervaring die goed van pas kunnen komen bij uw net opgerichte onderneming. Ik bezit over de juiste papieren en ik wil u graag van dienst zijn om samen met u en andere collega’s er wat moois van te maken.

Ik hoop dat mijn sollicitatiebrief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toelichten. Verdere informatie en werkervaringen van mij vind u in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven houtbewerker te downloaden

Advertentietip