Een voorbeeld sollicitatiebrief web redacteur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede web redacteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief web redacteur

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief web redacteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via een vriendin heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een goede web redacteur met ervaring. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres en ik zou dan ook graag de kans krijgen om dit te bewijzen. Ik heb namelijk erg veel interesse in deze functie.

Ik werk al enige tijd als web redacteur en heb dan ook al met verschillende klanten mogen werken. Ik heb dit altijd erg leuk gevonden om samen met mensen een website te maken die helemaal naar hun zin is. Verder is het voor mij een uitdaging om de beste informatie te plaatsen en ervoor te zorgen dat mensen de toegevoegde waarde zien van de website. Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn teksten toegevoegde waarde hebben voor uw website.

De reden waarom ik zeker aangenomen moet worden door u is omdat ik een toegevoegde waarde ben voor uw bedrijf. Mijn communicatieve vaardigheden zijn namelijk erg goed ontwikkelt en dat komt zeker van pas in de branche waar u werk. Maar dat is niet alles, ik ben ook erg klant- en resultaatgericht. Ik vind het belangrijk dat alles naar wens in bij de klant en doe er dan ook van alles aan om ervoor te zorgen dat het zo is. Maar ook het eindelijke resultaat moet goed zijn, ik verlies dit dan ook geen moment uit het oog. Indien het resultaat niet naar mijn wens is, ga ik net zo lang door tot deze wel naar mijn zin is. Verder ben ik niet gebonden aan werktijden waardoor ik erg flexibel ben. Ik kan op ieder moment van de dag een afspraak maken.

Ik hoop dat u door het lezen van deze brief mij uit nodigt voor een gesprek waarin we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Om u nog wat meer informatie over mijn arbeidsverleden te geven, heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd met een lijst met referenties.
Op deze lijst kunt u ook de contactgegevens vinden van mijn referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip