Een voorbeeld sollicitatiebrief stratenmaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede stratenmaker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Wim Beekhuizen
Berenstraatweg 55
7859 KO Amersfoort

Aannemersbedrijf Bamwegen
t.a.v. meneer Nijboer
Rode druivenlaan 25
2345KQ Zwolle

Amersfoort, 04 maart 2020

Betreft: vacature stratenmaker

Geachte meneer Nijboer,

Zondag 03 maart jl. las ik op uw website bamwegen.nl de vacature voor stratenmaker bij uw wegenbouwbedrijf. Tot op heden ben ik nog steeds werkzoekende in de wegenbouw sector en de vacature voor stratenmaker in Zwolle sprak mij direct aan.

Sinds een aantal weken zit ik noodgedwongen bij huis, omdat mijn vorige werkgever failliet is gegaan. Ik heb altijd met veel plezier en motivatie gewerkt bij mijn vorige werkgever en ik ben zeer gemotiveerd om weer aan de slag te gaan in de wegenbouw sector. Uw vacature sprak mij aan omdat ik las dat u opzoek bent naar een ervaren stratenmaker in de regio Zwolle.
Via deze weg wil ik mij graag voorstellen en u gemotiveerd uitleggen waarom ik geschikt ben als stratenmaker voor uw wegenbouwbedrijf.

Zoals ik al aangaf sta ik tot op heden noodgedwongen op straat, maar niet als stratenmaker. Bij mijn vorige werkgever heb ik gewerkt in een stratenmaker ploeg die voornamelijk grote klussen deed voor de gemeenten in de omgeving van Zwolle. Ik ben bekend met de diverse stratenmakers technieken en ben ook in het bezit van een geldig rijbewijs C om een graafmachine te besturen.

Als stratenmaker is doorpakken en uithoudingsvermogen belangrijk en ik kan denk ik van mezelf wel zeggen dat ik over deze eigenschappen beschik. In uw vacature vraagt u ook enige werkervaring en aangezien ik al 9 jaar gewerkt heb in de wegenbouw kan ik u verzekeren dat ik de nodige ervaring als stratenmaker heb.

Als stratenmaker werk je over het algemeen in een team en ik kan goed in teamverband werken, daarnaast kan ik mij zelfstandig ook prima redden in de wegenbouw sector. Verder beschik ik over doorzettingsvermogen en ben ik flexibel ingesteld, dit vraagt u ook van uw medewerkers zoals u aangegeven heeft in de functieomschrijving.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Wim Beekhuizen

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer gratis sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip